Τα "καρφιά" της Ελένης για την Μελέτη!

26.09.2008
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Εκεί, που η Ελεονώρα Μελέτη είχε πάρει θάρρος από τις τελευταίες δηλώσεις της Ελένης Μενεγάκη ότι είναι καλή σε αυτό που κάνει τώρα στην τηλεόραση κι άρχισε έτσι να την αποκαλεί σκέτο «Ελένη»
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Εκεί, που η Ελεονώρα Μελέτη είχε πάρει θάρρος από τις τελευταίες δηλώσεις της Ελένης Μενεγάκη ότι είναι καλή σε αυτό που κάνει τώρα στην τηλεόραση κι άρχισε έτσι να την αποκαλεί σκέτο «Ελένη» και ουχί «κυρία Μενεγάκη», έρχεται η Ελένη με νέες δηλώσεις και μπερδεύει την Ελεονώρα. Συγκεκριμένα, η Ελένη δεν έκανε δηλώσεις, αλλά πέταξε «ταβανόπροκες» για την Μελέτη, η οποία ξεκίνησε πάλι το «κυρία Μενεγάκη» και ποτέ δεν θα το αφήσει.

Βλέπεις, η Ελένη σε συνέντευξη της σε εβδομαδιαίο περιοδικό αναφέρθηκε στις δηλώσεις που είχε κάνει η Ελεονώρα όταν έφυγε από τον ΑΝΤ1, όπου μεταξύ άλλων έλεγε ότι η παραγωγή την ανάγκαζε να πηγαίνει στα μπουζούκια, να φοράει ρούχα που δεν ήθελε και να κάνει το μαλλί της μπούκλα. Με ένα «Σε παρακαλώ πολύ» η Μενεγάκη άρχισε τη διάψευση, υποστηρίζοντας πως την ίδια ποτέ δεν την είχαν πιέσει να κάνει κάτι τέτοιο. Στα μπουζούκια πήγαινε όποτε ήθελε, ενώ υπήρχαν περίοδοι που έμενε κλεισμένη επί τρεις μήνες μέσα στο σπίτι και κανείς δεν έλεγε κουβέντα. Και κάπου εκεί πέταξε και μία ταβανόπροκα: «κανείς δεν σε αναγκάζει να κάνεις 350 εξώφυλλα. Όταν το κάνεις αυτό σημαίνει ότι θέλεις διασημότητα».

Ουπς. Don’ t say it again. Πονάει. Μετά, ο δημοσιογράφος ζήτησε από την Ελένη να σχολιάσει τη δήλωση της Ελεονώρας ότι στον ΑΝΤ1 δεν μπορούσε να κάνει πολλά πράγματα, διότι εκεί ήταν ο Γιάννης Λάτσιος. Sorry, αλλά αφήνεις το παραμικρό... υπονοούμενο για τον σύζυγο μίας Σκορπίνας; Μάχαιρα της έδωσες, μαχαίρια θα λάβεις και το σχόλιο της Ελένης σε αυτό ήταν: «Θα πρέπει να προσέχουμε τι λέμε γιατί οι δηλώσεις μένουν». Τόσο απλά. Αν και παραδέχτηκε πως από τρεις εκπομπές που είδε της αρέσει η Ελεονώρα στην «Πρωινή Μελέτη». Ωστόσο, ολοκληρωμένη άποψη θα έχει το Πάσχα.