Και η Έλλη θα μείνει σπίτι!

26.09.2008
Αγαπημένε μου Σωτήρη,«Η καλή νοικοκυρά είναι δούλα και κυρά» σκέφτηκε η Έλλη Κοκκίνου κι αφού τα κονέ της να βρει σχήμα για το φετινό χειμώνα δεν είχαν αποτέλεσμα, αποφάσισε να μείνει στο σπίτι.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


«Η καλή νοικοκυρά είναι δούλα και κυρά» σκέφτηκε η Έλλη Κοκκίνου κι αφού τα κονέ της να βρει σχήμα για το φετινό χειμώνα δεν είχαν αποτέλεσμα, αποφάσισε να μείνει στο σπίτι. Μαζί με το νεογέννητο γιο και τον σύζυγο της. Την ίδια δεν φαίνεται να τη στεναχώρησε ιδιαίτερα το γεγονός ότι δεν θα εμφανισθεί σε κάποιο μαγαζί, αφού έτσι θα έχει την ευκαιρία να μείνει μαζί με τον μικρό Αλέξανδρο.

Εξάλλου, δεν είναι ούτε η πρώτη μα ούτε η τελευταία αοιδός - μάνα που απέχει από τις πίστες και αναλαμβάνει το μεγάλωμα του παιδιού. Η Καίτη Γαρμπή είναι μία από αυτές, ενώ το ίδιο θα κάνει φέτος και η φίλη της Έλλης, Δέσποινα Βανδή. Μάλιστα, οι δύο γυναίκες είχαν συζητήσει το ενδεχόμενο να εμφανισθούν μαζί σε κάποια πίστα, αλλά τελικά έμειναν στις συζητήσεις, αφού η Δέσποινα πρώτη αποφάσισε να μην εμφανισθεί κάπου.

Πάντως, η Έλλη δεν έχει απομονωθεί στο σπίτι. Πρόσφατα, πήγε στη συναυλία της Τζένιφερ Λόπεζ, ενώ έχει αναλάβει και τη νέα καμπάνια του υπουργείου Μεταφορών.