Η Ελένη βάφτισε την κόρη της!

29.09.2008
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Για να καταλάβω, βάφτιση έκανε η Ελένη Μενεγάκη ή after party για την Μαντόνα; Γιατί, το πρωί της Κυριακής στο Island, όπου η Ελένη βάφτισε την κόρη της, Βαλέρια, μαζεύτηκαν όλοι
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Για να καταλάβω, βάφτιση έκανε η Ελένη Μενεγάκη ή after party για την Μαντόνα; Γιατί, το πρωί της Κυριακής στο Island, όπου η Ελένη βάφτισε την κόρη της, Βαλέρια, μαζεύτηκαν όλοι - μα όλοι σου λέω - οι εγχώριοι celebrities που είχαν πάει στη συναυλία της Μαντόνα. Βασικά, μόνο εκείνη έλειπε από τη βάφτιση, ενώ παραβρέθηκαν κι άλλοι celebrities άλλου... status που το target group τους δεν είναι για συναυλία Μαντόνα, αλλά έδωσαν περισσότερη λάμψη στην γκλάμουρ βάφτιση της μικρής Βαλέρια.

Τύφλα να έχουν τα αληθινά βασιλόπουλα μπροστά στην κόρη της Μενεγάκη και του Γιάννη Λάτσιου, αφού η βάφτιση της συγκέντρωσε πολλούς επώνυμους καλεσμένους, είχε λάμψη, χλιδή και νταντάδες, πολλές νταντάδες. Η βάφτιση έγινε το πρωί της Κυριακής και στη δεξίωση που ακολούθησε μετά βρέθηκαν πολλοί επώνυμοι φίλοι των γονιών. Η Δέσποινα Βανδή, ο Ντέμης Νικολαϊδης και τα τέκνα αυτών, η Τατιάνα Στεφανίδου με το Νίκο Ευαγγελάτο και τα τέκνα τους, ο Δημήτρης Κοντομηνάς, ο Θοδωρής Κυριακού, η Έλλη Στάη με τον Μιχάλη Γουλανδρή, η Ελένη Κόκκαλη, ο Τζόνι Καλημέρης, η Νατάσσα Θεοδωρίδου, η Έλλη Κοκκίνου, ο Ανδρέας Φουστάνος, η Λίτσα Πατέρα, η Φαίη Σκορδά, η Έλενα Ράπτη με τον Γιάννη Μαρακάκη και άλλοι πολλοί. Μα πάρα πολλοί.

Νονές της μικρής ήταν η Τζένη Μπαλατσινού με τις κόρες της, ενώ ο Πέτρος Κωστόπουλος και ο γιος τους κάθονταν δίπλα στις γυναίκες του σπιτιού. Η μικρή έκλαιγε συνέχεια, αλλά όπως έλεγε η Ελένη, έκλαψε λιγότερο από τα άλλα δύο παιδιά της. Η Μενεγάκη ήτο τα μάλα όμορφη με την μπλε τουαλέτα, ενώ ήταν συνέχεια μες στο άγχος, μπας και βρέξει και τους χαλάσει η γιορτή. Ευτυχώς, για εκείνη ο καιρός της έκανε το χατίρι και όλο κύλησαν ομαλά, με τους επώνυμους καλεσμένους να φεύγουν από το Island ευχαριστημένοι.