Σκυλί η Ναταλία, την πάπια η Σοφία!

23.09.2008
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Είπε κανείς ότι φέτος θα είναι της μόδας τα ζώα στα πλατώ; Γιατί, δεν πρόλαβε να ξεκινήσει η τηλεοπτική σεζόν κι όλο κάποιο ζωάκι θα περάσει από κάποια εκπομπή. Θες να συνειδητοποίησαν
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Είπε κανείς ότι φέτος θα είναι της μόδας τα ζώα στα πλατώ; Γιατί, δεν πρόλαβε να ξεκινήσει η τηλεοπτική σεζόν κι όλο κάποιο ζωάκι θα περάσει από κάποια εκπομπή. Θες να συνειδητοποίησαν ότι η τηλεόραση μας είναι ένας απέραντος... ζωολογικός κήπος και είπαν να φέρον και original ζώα; Πάντως, το ζωικό βασίλειο είχε την τιμητική του κυρίως το Σαββατοκύριακο, όπου Ναταλία Γερμανού και Σοφία Αλιμπέρτη είχαν από ένα.

Στο «Καλομελέτα κι έρχεται» η πάπια που την περσινή σεζόν έκανε τις βουτιές της πριν και μετά το διαφημιστικό διάλειμμα, φέτος στην πρεμιέρα πήρε σάρκα και οστά. Που σημαίνει, ότι η Αλιμπέρτη κουβάλησε το ζώο στο στούντιο. Το θέαμα μόνο διασκεδαστικό δεν ήταν, αφού η δύσμοιρη η πάπια ταλαιπωρήθηκε τα μάλα, έπεφτε από τα σκαλιά και γενικά τα είχε χαμένα. Πάλι καλά, που οι τεχνικοί του ΑΝΤ1 ήταν ακόμη σε... διακοπές και δεν ασχολήθηκαν πολύ με το φωτισμό της εκπομπής, διότι το ζώο θα είχε πρόβλημα. Αν και το πρόβλημα τελικά το είχε η Σοφία, που πέταξε τη σπόντα της για τους τεχνικούς: «Ούτε εγώ δεν μπορούσα να δω την εκπομπή» είπε, αλλά έτσι είναι. Από το να ταλαιπωρηθεί η πάπια, καλύτερα να «χάσει» η παρουσιάστρια. Ή το ένα ή το άλλο Σοφία μου.

Η Ναταλία Γερμανού, πάλι, είχε μαζί της το σκυλάκι της, Μίκυ, θυμίζοντας μας εποχές Φώτη Σεργουλόπουλου με Σωτήρη. Αν και ο Μίκυ, όσο μπόι του έλειπε, τόσο τσαχπίνης και ζωηρός ήταν, κλέβοντας την παράσταση. Μη σου πω και τα νούμερα τηλεθεάσης, αφού είναι γνωστό ότι ένα παιδί κι ένα σκυλί κερδίζουν τη συμπάθεια. Ειδικά, ο Μίκυ που δεν άφησε σε ησυχία τα μαξιλάρια. Όσα ακούγαμε τόσα χρόνια σε θεωρία από τον Βαϊτση Αποστολάτο, το είδαμε φέτος στην πράξη από τον δαιμόνιο Μίκυ, που έφερε ακόμη και τη Ναταλία σε δύσκολη θέση.