Παντού υπάρχει μία... Heaven!

23.09.2008
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Την τιμητική της είχε η Heaven την Δευτέρα, αφού όποια εκπομπή κι αν έβλεπες το πρωί όλο και κάποιον τραγουδιστή της εταιρείας πετύχαινες. Στην Ελένη Μενεγάκη ήταν το «βαρύ πυροβολικό» της η Δέσποινα Βανδή
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Την τιμητική της είχε η Heaven την Δευτέρα, αφού όποια εκπομπή κι αν έβλεπες το πρωί όλο και κάποιον τραγουδιστή της εταιρείας πετύχαινες. Στην Ελένη Μενεγάκη ήταν το «βαρύ πυροβολικό» της η Δέσποινα Βανδή, η παρουσία της οποίας στον «Καφέ» δεν ήταν μεγάλη έκπληξη. Βλέπεις, Δέσποινα και Ελένη είναι χρόνια φίλες, οπότε λογικό κι επόμενο ήταν η αοιδός να μιλήσει στη φίλη της για πρώτη φορά μετά το ατύχημα της.

Η Βανδή μίλησε με link από το σπίτι της, ενώ κάποια τραγούδια της έπαιξαν βίντεο στην εκπομπή. Ωστόσο, μεγάλη έκπληξη προκάλεσε η παρουσία του Θάνου Πετρέλη στον «Όμορφο κόσμο», ο οποίος όχι μόνο τραγούδησε αλλά παρέλαβε τον πλατινένιο δίσκο του. Ω ναι, καλά διάβασες. Στον Γρηγόρη Αρναούτογλου ο διευθυντής της Heaven, Μάκης Πουνέντης έκανε απονομή στον Πετρέλη κι έρχομαι εγώ ο έρμος ο τηλεθεατής να τρίψω ξανά και ξανά τα μάτια μου για να διαπιστώσω αν αυτό που βλέπω είναι αλήθεια ή με γελάνε τα αμυγδαλωτά μου (μάτια).

Γιατί δεν έγινε η απονομή στους Ζαρίφη - Μουτσινα; Και μετά μου λες εσύ... «να ζει κανείς ή να μη ζει»! Αυτή είναι απορία. Πάντως, το δίδυμο δεν πρέπει να έχει παράπονο. Η δισκογραφική του ομίλου τους έστειλε την Αγγελική Ηλιάδη, η οποία με τη μαύρη τουαλέτα και τις ψηλοτάκουνες γόβες κατέβαλε μεγάλες προσπάθειες πρωινιάτικα να κρατήσει τους τηλεθεατές κοντά. Βλέπεις, καμιά φορά πιάνει το... κι από φωνή κορμάρα! Παράπονο, όμως, δεν είχε ούτε η Μαριέττα Χρουσαλά, η οποία φιλοξένησε τον Γιώργο Χρήστου. Μέχρι προξενιό ήθελε να του κάνει, αλλά τελικά δεν το προχώρησε. Μην της φύγει κιόλας το αγόρι.

Καλά, η μεγαλύτερη έκπληξη ήταν η εμφάνιση του Κώστα Καραφώτη στην «Πρωινή Μελέτη». Η Ελεονώρα πήρε συνέντευξη από τον φίλο της τραγουδιστή και μίλησαν για όλα, ακόμη και για την Κατερίνα Παπουτσάκη! Τώρα πώς έγινε και δεν έβαλαν από την Heaven «εμπάργκο» στην Μελέτη, όπως έκαναν παλιά με την Μενεγάκη, θα σε γελάσω. Μάλλον, διανύουμε νέους καιρούς και νέα ήθη.