Παντρεύτηκαν Sakis - Ζυγούλη;

23.09.2008
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Τελικά, αν κάποιος θέλει να παντρευτεί μυστικά και μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, μπορεί να το κάνει όσο διάσημος κι... επώνυμος κι αν είναι. Ακόμη κι αν λέγεται... Sakis Ρουβάς!
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Τελικά, αν κάποιος θέλει να παντρευτεί μυστικά και μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, μπορεί να το κάνει όσο διάσημος κι... επώνυμος κι αν είναι. Ακόμη κι αν λέγεται... Sakis Ρουβάς! Αν πιστέψουμε δημοσίευμα εβδομαδιαίου περιοδικού το «είδωλο» παντρεύτηκε την αγαπημένη του, Κάτια Ζυγούλη τον περασμένο Αύγουστο και κανείς δεν τους πήρε χαμπάρι.

Προτού αρχίσω να κλαίω και να οδύρομαι και να τρώω την κοτσίδα μου ως πρώην «Ρουβίτσα» και πλέον μεγαλοκοπέλα, έχω επίσης να πω ότι μπορείς να κάνεις πολιτικό γάμο, χωρίς τα «λαγωνικά» των εκπομπών να παίρνουν σβάρνα τα δημαρχεία και να κάνουν το tour του Λεκανοπεδίου, μέχρι να σε εντοπίσουν και να μάθουν το μέρος που θα γίνει η τελετή. Όπως καλή ώρα συνέβη με την Γωγώ Μαστροκώστα και τον Τραϊανό Δέλλα.

Σύμφωνα, λοιπόν, με το δημοσίευμα, Sakis και Κάτια παντρεύτηκαν τέλη Αυγούστου σε δημαρχείο της Κέρκυρας παρουσία μόνο των γονιών τους, οι οποίοι ήταν οι μόνοι που γνώριζαν για τον γάμο. Το ζευγάρι βρέθηκε στην ιδιαίτερη πατρίδα του Ρουβά για διακοπές κι αποφάσισαν να κάνουν εκεί αθόρυβα και μυστικά τον γάμο τους, που τελικά αποδείχτηκε απαραίτητος πριν τον ερχομό της κόρης τους σε δύο μήνες.

Οι ίδιοι δεν σχεδίαζαν να παντρευτούν τώρα, αλλά ας όψεται η γραφειοκρατία. Ο γάμος έγινε βραδινές ώρες, ενώ το ζευγάρι ακόμη και τώρα δεν έχει πει σε κανέναν ότι παντρεύτηκε. Πάντως, θρησκευτικό θα κάνουν, αλλά του χρόνου μαζί με τη βάφτιση της μικρής. Αν θα είναι κι αυτός μυστικός; Τέτοια γατόνια που είναι Sakis και Κάτια, δεν αποκλείεται να παντρευτούν κι εμείς να μην πάρουμε μυρουδιά. Όχι, αλλά να παίρνουν μαθήματα κάποιοι άλλοι «επώνυμοι» που είναι λίγο... βαράτε με κι ας κλαίω!