Γεννημένη μάνα η Δέσποινα Βανδή!

23.09.2008
Αγαπημένε μου Σωτήρη, Γεννημένη για να γίνει μάνα είναι η Δέσποινα Βανδή και το αυτό διαπίστωσε η αοιδός με τον ερχομό των δύο παιδιών της. Η Δέσποινα είναι προστατευτική με την Μελίνα και τον Γιώργο
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Γεννημένη για να γίνει μάνα είναι η Δέσποινα Βανδή και το αυτό διαπίστωσε η αοιδός με τον ερχομό των δύο παιδιών της. Η Δέσποινα είναι προστατευτική με την Μελίνα και τον Γιώργο και η μεγαλύτερη αγωνία της είναι να είναι η ίδια καλά, ώστε να βρίσκεται πάντα στο πλευρό των παιδιών της. Αυτό αποκάλυψε η ίδια στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη, όπου κυρίως μίλησε για το πρόσφατο ατύχημα που είχε με το αυτοκίνητο και λίγο έλειψε να χάσει τη ζωή της.

Η Βανδή ήταν τα μάλα συγκινημένη όταν μιλούσε για την περιπέτεια της, όμως, εκεί που λύγισε (μαζί κι εμείς, διότι είμαστε κι ευαίσθητοι άνθρωποι) ήταν στο σημείο που μίλησε για το ενδεχόμενο να έχανε τη ζωή της. Οι γιατροί της αποκάλυψαν ότι λίγο αριστερά να χτυπούσε στον αυχένα και θα έμενε στον τόπο. Η ίδια τότε δεν κατάλαβε τη σοβαρότητα του ατυχήματος, όταν όμως της είπαν ότι το πολυτελές τζιπ έπαθε ολοκληρωτική καταστροφή, τότε συνειδητοποίησε τι είχε πραγματικά συμβεί και πόσο τυχερή στάθηκε.

Η Δέσποινα αποκάλυψε επίσης ότι φέτος δεν θα εμφανισθεί πουθενά και θα μείνει στο σπίτι μαζί με τα παιδιά της, να τους μαγειρεύει και να ασχοληθεί περισσότερο μαζί τους. Στην απόφαση αυτή ρόλο έπαιξε τόσο το ατύχημα, όσο και το γεγονός ότι δεν είχε κάποια καλή πρόταση. Η ίδια, πάντως, είναι ενθουσιασμένη με το γεγονός ότι τα φετινά Χριστούγεννα θα τα περάσει οικογενειακά στο σπίτι και όχι σε κάποια πίστα.