Συγκίνηση κι ευχές από την Ελένη!

23.09.2008
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Φούξια, μωβ, κόκκινο, κίτρινο, πορτοκαλί, αυτό δεν ήταν πανδαισία χρωμάτων που είχε στο νέο σκηνικό του «Καφέ» η Ελένη Μενεγάκη, αλλά ο καλύτερος τρόπος για να στραβωθεί ο έρμος ο τηλεθεατής.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Φούξια, μωβ, κόκκινο, κίτρινο, πορτοκαλί, αυτό δεν ήταν πανδαισία χρωμάτων που είχε στο νέο σκηνικό του «Καφέ» η Ελένη Μενεγάκη, αλλά ο καλύτερος τρόπος για να στραβωθεί ο έρμος ο τηλεθεατής. Κανονικά, στην άκρη της οθόνης θα έπρεπε να έχουν σήμα που να λέει: «Πρόγραμμα κατάλληλο. Απαραίτητη η συνέναιση του οφθαλμίατρου». Για τέτοιο πανικό μιλάμε.

Το ξέρω, η Ελένη έχει μία λατρεία με τα έντονα χρώματα, αλλά φέτος το παράκανε. Θα τελειώσει η χρονιά και οι τηλεθεατές θα βάλουν όλοι πατομπούκαλα! Κατά τα άλλα, η Ελένη στην πρεμιέρα της ήταν πολύ άνετη, αλλά κυρίως πολύ συγκινητική. Γενικά, στην πρεμιέρα της είχε πολλή συγκίνηση. Μία η παρουσιάστρια που μίλησε για τους πρώην συνεργάτες της και τους μοίρασε ευχές, μία οι νυν συνεργάτες που συγκινήθκαν με τη συγκίνηση της και μία η Δέσποινα Βανδή που συγκινήθηκε για τα παιδιά της. Τα ζουμιά μας πήραν κι έτσι δε νιώθαμε ούτε με τις εγκυμοσύνες της.

Είχε και Πάνο Κιάμο στο τραγούδι και ήταν η μόνη στιγμή που δε νιώσαμε συγκίνηση. Το αντίθετο θα έλεγα κι ας με συχωρνάει ο αοιδός με το «πιθικέ» μαλλί. Αλήθεια, δεν προλαβαίνει να πάει σε ένα μπαρμπέρη να του πάρει την αφάνα; Η Μενεγάκη, όπως σου είπα, μίλησε για τους πρώην συνεργάτες της που έφυγαν από την εκπομπή κι εμμέσως πλην σαφώς μίλησε και για την Κατερίνα Ζαρίφη, στην οποία επίσης έμμεσα έστειλε ευχές για «καλή σταδιοδρομία». Μάλιστα, έπαιξε κι ένα βίντεο από τις καλύτερες στιγμές στα τρία χρόνια που είναι στον Alpha, που επίσης η παρουσιάστρια είναι πολύ συγκινημένη που βρίσκεται στο κανάλι. Κι όπως είπε θα έχει τέτοιες στιγμές και για τα επόμενα τρία χρόνια. Καμιά εγκυμοσύνη θα έχουμε;