Kate Middleton: Οι φωτογραφίες που διάλεξε το παλάτι για τα γενέθλιά της και οι... ρυτίδες

09.01.2019
Kate Middleton: Οι φωτογραφίες που διάλεξε το παλάτι για τα γενέθλιά της και οι... ρυτίδες
37 ετών γίνεται σήμερα (9/1/2019) η δούκισσα του Cambridge.

Γενέθλια έχει σήμερα η δούκισσα του Cambridge και, όπως συνηθίζεται, τα royal social media της ευχήθηκαν με συγκεκριμένες αναρτήσεις και φωτογραφίες.

Διάβασε επίσης: Η Kate γίνεται 37 ετών και θυμόμαστε στιγμές της ζωής της πριν παντρευτεί τον William [photos]

Στον λογαριασμό της βασιλικής οικογένειας βλέπουμε 5 φωτογραφίες της δούκισσας από διάφορες επίσημες εμφανίσεις της ενώ στη λεζάντα γίνεται ιδιαίτερη μνεία στην ενασχόλησή της με οργανώσεις και δράσεις που έχουν ως επίκεντρο τα παιδιά, γενικώς. (σ.σ. κάνε κλικ στο βελάκι δεξιά της πρώτης φωτογαφίας για να δεις και τις υπόλοιπες)

Στον λογαριασμό του Clarence House, επίσημης κατοικίας του πρίγκιπα Κάρολου και της συζύγου του, Καμίλα, βλέπουμε ακόμη 4 φωτογραφίες της δούκισσας του Cambridge μαζί με τα πεθερικά αλλά και μόνη της, ενώ στη λεζάντα διαβάζουμε απλές, ζεστές ευχές για τα γενέθλιά της.

Wishing HRH The Duchess of Cambridge a very Happy Birthday 🎂 📸 PA

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Clarence House (@clarencehouse) στις

Και φτάνουμε στην ανάρτηση του Kensington Palace. Η φωτογραφία που μοιράστηκε από τον επίσημο λογαριασμό του ζεύγους William & Kate έχει ιδιαίτερη βαρύτητα, καθώς έχει, προφανώς, την απόλυτη έγκριση της εορτάζουσας.

Μία η φωτογραφία που αναρτήθηκε στον λογαριασμό αυτό, λοιπόν, μαζί με τις ευχαριστίες προς όλους για τις αμέτρητες ευχές.

Μια φωτογραφία κοντινή, άμεση και πολύ πολύ γήινη. Η δούκισσα του Cambridge είναι γνωστή για την εκφραστικότητα του προσώπου της καθώς και τις γκριμάτσες που πολλές φορές έχει καταγράψει ο φακός. Η εκφραστικότητα αυτή αποτυπώνεται σε κάθε χαρακιά του προσώπου της και την κάνει ακόμη πιο... ανθρώπινη και συμπαθή στον κόσμο.

Μετράμε ρυτίδες, λοιπόν, στο πρόσωπο της Kate, όπως και στο δικό μας. Και μας αρέσουν πολύ. Χρόνια πολλά και πάλι...

Ζωή Κίττα