Meghan και Harry: Μα είναι αυτή φωτογραφία για χριστουγεννιάτικη κάρτα;

14.12.2018
Meghan και Harry: Μα είναι αυτή φωτογραφία για χριστουγεννιάτικη κάρτα;
Μια επιλογή που σηκώνει πολλή συζήτηση!

Παντρεύτηκαν τον περασμένο Μάιο, περιμένουν το πρώτο τους παιδί την ερχόμενη άνοιξη, όλος ο κόσμος -κυριολεκτικά- ασχολείται μαζί τους, με τον έναν ή τον άλλον τρόπο... και εκείνοι επιλέγουν ΑΥΤΗ τη φωτογραφία για να συνοδεύσει τις ευχετήριες κάρτες τους για τα πρώτα τους Χριστούγεννα ως παντρεμένο ζευγάρι;

Μόλις σήμερα (14/12/2018) δόθηκαν στη δημοσίοτητα οι φωτογραφίες που επέλεξαν τα μέλη της βασιλικής οικογένειας της Βρετανίας για να συνοδεύσουν τις χριστουγεννιάτικες κάρτες τους και εντυπωσίασαν. Ήταν και οι τρεις απίθανες.

Όμως εμείς έχουμε μια ένσταση για αυτή που επέλεξαν οι Sussexes και την καταθέτουμε.

Πρόκειται, λοιπόν, για μια αδημοσίευτη λήψη του Harry και της Meghan από τη δεξίωση το γάμου τους στο Frogmore House στις 19 Μαΐου, την ώρα που θαυμάζουν τα βεγγαλικά στον ουρανό. Τη λήψη υπογράφει ο Chris Allerton και αυτή θα αποτελέσει τη χριστουγεννιάτικη κάρτα του ζεύγους για φέτος. Ιδού:

Πρόκειται, στην ουσία, για την πρώτη φωτογραφία από εκείνη τη βραδιά που βλέπει το φως της δημοσιότητας και ως τέτοια έχει τη σημασία της. Η αισθητική της επίσης, ξεχωρίζει. Είναι μια, πραγματικά, πανέμορφη φωτογραφία που τους ταιριάζει πολύ ως στυλ. Είναι όμως κατάλληλη για ευχετήρια κάρτα; Και δη πριγκιπική;

Διάβασε επίσης: Η βασίλισσα Ελισάβετ κάνει κάτι για τη Meghan που δεν έκανε ποτέ για την Kate

Σε πρώτη φάση, φαίνεται πως όχι. Μα που ακούστηκε; Φωτογραφία πλάτη για ευχές; Δεν ξανάγινε!

Σε δεύτερη όμως, κάτι αρχίζει να "βγάζει νόημα". Η φωτογραφία αυτή, φυσικά δεν επιλέχτηκε τυχαία και παραμένει πιστή στη γενικότερη, ελαφρώς αντισυμβατική στάση που ακολουθούν ο δούκας και η δούκισσα του Sussex στη ζωή τους -παρότι μέσα στο παλάτι. Μέσα στο παλάτι, με το ένα πόδι έξω από το παράθυρο, όμως, ένα πράγμα, θα μπορούσε να πει κανείς.

Σε αυτό το πλαίσιο κινείται και η επιλογή αυτή, λοιπόν. Προφανώς το ζευγάρι κάνει ένα ακόμη statement ως προς τη θέση τους απέναντι στα όρια που τίθενται -επίσημα ή ανεπίσημα- από το παλάτι.

Προφανώς και δεν υπάρχει πρωτόκολλο ως προς αυτού του είδους τις φωτογραφίες. Προφανώς και η τάση είναι η προώθηση ενός πιο... cool προσώπου της βασιλικής οικογένειας. Προφανώς όλες οι φωτογραφίες είναι διαφορετικές φέτος. Προφανώς, αφού το έκαναν ο Κάρολος με την Camilla και ο William με την Kate και τα παιδιά τους στις λιγότερο στημένες φωτογραφίες ever, πώς θα μπορούσαν ο Harry και η Μeghan να μην το πάνε ένα βήμα παραπάνω; Και να γυρίσουν και την πλάτη; Ε, ναι λοιπόν! Αυτό έκαναν! Και μαγκιά τους!

Διάβασε και αυτό: Camilla: Η άγνωστη ιστορία πίσω από το δαχτυλίδι των αρραβώνων της

Και για την ιστορία, όσο οι Sussexes εύχονται με τις πλάτες, ο Κάρολος με την Camilla εύχονται με... μέλι στο βλέμμα και οι Cambidges ως άλλοι Waltons σε εκδοχή "Μικρό Σπίτι στο Λιβάδι"... Η νέα εποχή για τους εστεμμένους της Ευρώπης έχει ήδη ξεκινήσει!

Καλές γιορτές και αναμένουμε τη φωτογραφία της βασίλισσας Ελισάβετ. Ενδιαφέρον θα έχει...

Ζωή Κίττα