Jennifer Lopez & Alex Rodriguez: Καρέ καρέ η πρόταση γάμου -Και μια απορία! [photos]

13.03.2019
Jennifer Lopez & Alex Rodriguez: Καρέ καρέ η πρόταση γάμου -Και μια απορία! [photos]
Τέταρτη φορά πρόκειται να ντυθεί νυφούλα η διάσημη Λατίνα και, όπως φαίνεται, θα ζήσουμε όλοι μαζί όλη τη διαδικασία!

Ύστερα από δύο χρόνια σχέσης ο Alex Rodriguez έκανε πρόταση γάμου στην Jennifer Lopez και εκείνη είπε το "Ναι", όπως μας πληροφόρησαν αμφότεροι μέσω social media.

Μέχρι εδώ όλα καλά. Έτσι κάνουν όλοι, εξάλλου! Διάσημοι και μη. Ενημερώνουν όλους για όλα. Τουλάχιστον εκείνοι που βρίσκουν φυσιολογικότατο να μοιράζονται δημόσια, κομμάτια της επαγγελματικής και ιδιωτικής τους ζωής. Με όποιο... περιτύλιγμα επιθυμεί ο καθένας.

Η JLo όμως το "πήγε" ένα βήμα πιο πέρα το όλο θέμα. Και ο ARod, δηλαδή, αλλά εκείνος με έναν τρόπο διαφορετικό. Ενδεχομένως πιο... "φυσιολογικό". Νά' την πάλι αυτή η λέξη που τείνει να χάσει την έννοιά της σε μερικές περιπτώσεις! Έστω...

Επανερχόμαστε στο θέμα μας, λοιπόν.

Μοιράστηκε τα νέα για τον αρραβώνα της η Jennifer με μια απίθανη φωτογραφία του πελώριου μονόπετρου που της χάρισε ο αγαπημένος της, χαρήκαμε όλοι μαζί της, όπως είπαμε, όμως την επόμενη μέρα μοιράστηκε κι άλλες φωτογραφίες από εκείνη τη στιγμή. Καρέ καρέ όλη τη ρομαντική πρόταση γάμου, για την ακρίβεια.

Πώς γονάτισε μπροστά της στην ακροθαλασσιά -κάπου στις Μπαχάμες όπου βρισκόταν για διακοπές- ο Alex, πως εκείνη εξεπλάγη, πώς της φόρεσε το δαχτυλίδι, πώς εκείνη έσκυψε τρυφερά και τον φίλησε, πώς στο τέλος αγκαλιάστηκαν και σφράγισαν την έναρξη του νέου αυτού κεφάλαιου στη ζωή τους.

Πόσο όμορφα, πραγματικά... Σα σκηνές από ταινία... Και ακριβώς έτσι ήταν.

Με "σκηνοθέτη", μακιγιέρ, στυλίστα, φωτιστή, φωτογράφο, οπερατέρ και δεν ξέρω τι άλλο!!! Γιατί, προφανώς, δεν πρόκειται για μια αυθόρμητη ιδιωτική στιγμή μεταξύ δύο ερωτευμένων ανθρώπων, αλλά για μια καλοστημένη και καλοφωτισμένη φωτογράφηση με σκοπό να ταξιδέψει την είδηση παγκοσμίως με έναν τρόπο που θα έχει την απόλυτη έγκριση των άμεσα ενδιαφερόμενων.

Ιδού λοιπόν τα εν λόγω καρέ, τα οποία μάλιστα η Lopez "διαφήμισε" μέσω stories ως New Post, ως εξής:

Και για να εξηγούμαι, διευκρινίζω ότι είμαι μεγάλη fan της JLo. Τη θαυμάζω απεριόριστα σε όλους τους τομείς και τολμώ να πω πως, παρόλο που ο ARod δεν μου "πολυγεμίζει" το μάτι, αναγνωρίζω τα στοιχεία που μπορεί να τους έχουν δέσει τόσο πολύ.

Κι όμως... Εγώ την απορία μου την έχω. Υπήρχε, άραγε, ουσιαστικός λόγος για όλη αυτή τη λεπτομέρεια; Έχει ανάγκη η Jennifer Lopez από ακόμη μεγαλύτερο buzz γύρω από το όνομά της; Γιατί ένιωσε ότι χρειαζόταν να μοιραστεί όλο αυτό το καλοστημένο -αν και συζητιέται κι αυτό!- κολάζ "μοναδικά ευτυχισμένων προσωπικών στιγμών" τους; Πόσο "όμηροι" είμαστε όλοι των αδυσώπητων social media και πού βάζουμε τα όρια;

Να, η Jennifer Lopez, για παράδειγμα, θα μπορούσε φέρ' ειπείν, να ακολουθήσει το παράδειγμα του αγαπημένου της που μοιράτηκε μόνο την πρώτη από αυτές τις φωτογραφίες και μία σειρά από εικόνες του "μετά", όπως, όμως τις τράβηξε εκείνος, με το κινητό του.

Σαν αυτή:

Δεν το έκανε! Τέλος πάντων... Bottom line, ας είναι ευτυχισμένοι οι άνθρωποι και η ώρα η καλή! Προφανώς θα μαθαίνουμε νέα τους. Πολλά. Και συχνά!!!

Τελευταία τροποποίηση στις 19.07.2023 - 12:59