Φαίη Σκορδά & Ελένη Μενεγάκη: Γιατί κλαίνε στη Λάρισα για τους χωρισμούς τους;

09.11.2016
Αγαπημένε μου Σωτήρη, ο κόσμος όλος σήμερα ασχολείται με τη νίκη του Ντόναλντ Τραμπ -και δικαίως- όμως εμένα την προσοχή μου την τράβηξε ένα δημοσίευμα που διάβασα στην ηλεκτρονική έκδοση της Λαρισαϊκής εφημερίδας "Ελευθερία". Άκου λοιπόν πώς έχουν τα πράγματα...

Η Φαίη Σκορδά παντρεύτηκε τον Γιώργο Λιάγκα το 2010, τη χρονιά που χώρισε η Ελένη Μενεγάκη τον Γιάννη Λάτσιο, με τον οποίο είχαν παντρευτεί το 2001. Ιδού και οι φωτογραφίες αναμνηστικά δυο γάμων που τελικά δεν κράτησαν.

Και καλά μέχρι εδώ. Γιατί όμως αυτό είναι "such a big deal" για εμάς τους Λαρισαίους; Άκου τώρα κάτι που μπορεί να μην έχεις εσύ "υπολογίσει" σωστά, το έκαναν όμως στην τοπική εφημερίδα, από όπου και η αφορμή για το γράμμα μου σήμερα.

Λαρισαίοι αμφότεροι οι κύριοι των κυριών εξ ου και το έντονο ενδιαφέρον! Τα διαζύγιά τους, λοιπόν, άφησαν την πόλη "χωρίς σταρ νύφη". Δεν είναι και λίγο. Ιδού το κείμενο όπως αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα της "Ελευθερίας" και στη συνέχεια η επεξήγηση για τους μη Λαρισαίους.

Μείναμε χωρίς σταρ νύφη στη Λάρισα

"*ΜΠΟΡΕΙ η περιοχή της Λάρισας να παράγει σιτάρι, με τις σταρ όμως δεν τα πάει και τόσο καλά, δεν τις αντέχει τις τηλεστάρ.

Διαζύγιο με Λάτσιο η Ελένη Μενεγάκη που ήταν νύφη στο Τζουρμακλί, διαζύγιο και με τον Λιάγκα η Φαίη Σκορδά νύφη μέχρι πρότινος στο Καρατζιόλι Τυρνάβου. (Το μοναστήρι να ΄ν΄ καλά…)

Ζ."

Έχουμε και λέμε λοιπόν: Νύφη στο Τζουρμακλί ήταν η Ελένη, όπου "Τζουρμακλί" οι Άγιοι Ανάργυροι, από όπου κατάγεται ο Γιάννης Λάτσιος, νύφη στο Καρατζιόλι Τυρνάβου η Φαίη, όπου "Καρατζιόλι" το Αργυροπούλι από όπου κατάγεται ο Γιώργος Λιάγκας. Τα δυο "περίεργα" για τους μη ντόπιους ονόματα είναι οι τούρκικες ονομασίες των χωριών που σήμερα μπορεί να μην χρησιμοποιούνται όπως άλλοτε, όμως χρησιμοποιούνται.

Αυτά λοιπόν από την πατρίδα, πάντα με τη δέουσα δόση χιούμορ. Εύγε για την επισήμανση και... κουράγιο!!! Θα το ξεπεράσουμε και αυτό το χτύπημα ως πόλη!

Ζωή Κίττα

Πηγή: εφημερίδα Ελευθερία

ΥΓ: Η ταύτιση του γράμματος Ζ στις δυο υπογραφές είναι καθαρή σύμπτωση!