Μενεγάκη vs Σκορδά: Πώς εμφανίστηκαν μετά την ανακοίνωση του χωρισμού

07.11.2016
Δύο παρουσιάστριες με παράλληλη πορεία, δύο παρουσιάστριες που κατάφεραν να διαχειριστούν το χωρισμό τους κάνοντας ζωντανή εκπομπή.

Ελένη Μενεγάκη 2010- Φαίη Σκορδά 2016: Πώς αντιμετώπισαν οι δύο κυρίες το χωρισμό τους on camera, πως εμφανίστηκαν και τι είπαν.

Στην περίπτωση της Φαίης, η ανακοίνωση του διαζυγίου ήρθε μέσα στο Σαββατοκύριακο στην εφημερίδα Real με μια λιτή ανακοίνωση:

«Ναι, δεν είµαστε πια µαζί, αλλά έχουµε δύο υπέροχα παιδιά που λατρεύουµε και θα µας ενώνουν για πάντα», δήλωσε το πρώην ζευγάρι στην εφημερίδα «Realnews».

Σήμερα (7/11/2016) η Φαίη, με casual λουκ,πουκάμισο και τζιν παντελόνι, δεν έκανε καμία απολύτως ανακοίνωση για το χωρισμό, δεν άφησε καμία σπόντα, δεν υπήρξε κανένα μελαγχολικό σημάδι, μέχρι και την μία ώρα μετά την έναξρη της εκπομπής.

Εκεί η Φαίη, προτού δώσει πάσα για διαφημίσεις, απευθύνθηκε στους συνεργάτες της και τόνισε πως τους βλέπει τρακαρισμένους.

Αμέσως, η Σάσα Σταμάτη εξήγησε πως δεν μπορούν να υποκρίνονται ότι είναι ευτυχισμένοι!

Στην περίπτωση της Μενεγάκη, η ανακοίνωση ήρθε Παρασκευή στο τέλος του Γενάρη του 2010, με το Γιάννη Λάτσιο και την ίδια να δηλώνουν:

«Μετά από 9 χρόνια κοινής ζωής και την απόκτηση 3 ανήλικων ακόμα παιδιών, αποφασίσαμε από κοινού να προχωρήσουμε πλέον ο καθένας χωριστά ως πρόσωπα αλλά πάντα μαζί ως γονείς που μοιράζονται την αγάπη για τα παιδιά τους και την αγωνία για το μέλλον τους. Είμαστε σίγουροι ότι η απόφασή μας αυτή θα υποστηριχθεί και θα γίνει σεβαστή από όλους».

Στην τότε πρωινή εκπομπή της Ελένης, εκείνη τη Δευτέρα στον Άλφα, η παρουσιάστρια είχε επιλέξει να εμφανιστεί με μαύρα ρούχα, ενδεικτικά του πένθους και η ίδια υποδεχόταν τις απόκριες χωρίς κέφι όπως τόνισε!