Αχ Φαίη μου (Σκορδά), πότε θα κάνεις ιδιαίτερα στις συνεντεύξεις;

13.10.2016
Αγαπημένε μου Σωτήρη, Δέκα μέρες τώρα, έχει βγει στον αέρα το ανανεωμένο Πρω1νό του ΑΝΤ1 με οικοδέσποινα τη Φαίη Σκορδά...

ΚΙ ΕΓΩ ΨΑΧΝΩ ΤΟ ΛΙΑΓΚΑ!

Καλή, χρυσή η Φαίη αλλά παραείναι καλή για το πρωινό αυτό που όπως και να το κάνεις το μάθαμε μέσα από την κριτική ματιά του Λιάγκα, σε βαθμό που τα τελευταία χρόνια τη Σκορδά τη σκεπτόμουν ως κυρά Γιώργαινα κι ουχί ως βασική παρουσιάστρια .

Καλή η Φαίη, στις μόδες, στα deco θέματα, στις ομορφιές, στις μαγειρικές, στα ζώδια, σε όλα αυτά που βαριόταν δηλαδή οικτρά να παρουσιάσει ο Λιάγκας την τελευταία εξαετία!

ΑΛΛΑ. Υπάρχει και αλλά. Βλέπεις το πρωί που ξεκινάμε με τα γκόσιπ στο πρωινό με τη Φαίη, αρχίζουν τα χασμουρητά!

Καλή καλή η Φαίη, δεν μπορεί να ξεστομήσει ακόμα τουλάχιστον κακή κουβέντα για κανένα, την βρώμικη δουλειά δηλαδή που έβγαζε εις πέρας μια χαρά τέλεια ο Λιάγκας.

Κι από την τόση γλύκα της Σκορδά, έχει «κολλήσει» κι η Σταμάτη που τα γκόσιπ της έγιναν μελιστάλαχτα κι ο Στέφανος Κωνσταντινίδης που στο Έψιλον του έδινε και καταλάβαινε στο φτιάρισμα...

Και δεν σταματά το δράμα του "Bring Back Liagas" στα γκόσιπ. Οι συνεντεύξεις τις Φαίης, θα μπορούσαν να πάρουν τον τίτλο «Ύπνε που παιρνεις τα παδιά» ή και το απλούστατο «Τι είχες Φαίη, τι είχα πάντα»!

Στους μισούς καλεσμένους η Σκορδά πλέκει το εγκώμιο για μισή και πλέον ώρα, με χαρακτηριστικό το παράδειγμα της Σταυροπούλου ως καλεσμένης, που δεν προλάβαινε να μιλήσει απλά, έλεγε «ευχαριστώ και ευχαριστώ» στα τόσα μα τόσα μα τόσα πολλά γλυκά λογάκια της Φαιουλίτσας!

Στις υπόλοιπες περιπτώσεις που δεν μας πήρε ο ύπνος, ήταν γιατί οι ίδιοι οι συνεντευξιαζόμενοι, τα έπαιρναν με τις ερωτήσεις της Σκορδά.

Ψες, ήταν η Πάολα που «την είπε» στη γλυκιά Φαιούλα με το γάντι:

«Ξέρετε κάτι; Επειδή οι ερωτήσεις αυτές είναι τετριμμένες και οι απαντήσεις μας το ίδιο, εγώ νιώθω πραγματικά όμορφα και θα το δείτε όταν έρθετε εδώ. Δεν θέλω να πω κάτι από αυτά τα συνηθισμένα που λέμε. Δεν μου πάει και δεν γουστάρω».

Σήμερα, ήταν η Δήμητρα Παπαδοπούλου, που τη στιγμή που η Σκορδά ξεκίνησε τα γλυκά λογάκια, από τη βιογραφία της ηθοποιού και σεναριογράφου, η εξτρίμ Παπαδοπούλου διέκοψε τη γλυκιά γλυκιά παρουσιάστρια για να της την πει:

«Άσε τώρα την βιογραφία μου, αυτά είναι μετά θάνατον... πάμε τώρα στα δικά μας; Δε θέλω να μιλήσω για το έργο που εγώ και καλά ήρθα για το έργο ήρθα»...

Στην περίπτωση πάλι της Μαρίας Μπεκατώρου ως καλεσμένη του «Πρω1νό», η Σκορδά ήρθε σε αμηχανία με τα σχόλια για το νέο της συνεργάτη Τσουρό, τον οποίο η καλεσμένη της γνώριζε καλά αλλά η ίδια η Σκορδά, πλήρη άγνοια!!!

Για να μην στα πολυλογώ, για να γίνει η Σκορδά καινούργια Μενεγάκη, όπως έχουν βιαστεί να την ονομάσουν, πρώτα πρέπει να μάθει να κάνει συνεντεύξεις ενδιαφέρουσες και μετά να φοράει το key item της σεζόν ή να βάφει καλά τη ρίζα του ξανθού.

Αν δεν διαβάσει, αν δεν το παλέψει, φοβάμαι πως θα γίνουμε κίνημα εμείς που θέλουμε το Λιάγκα πάλι στο πρωινό και πολλοί τηλεθεατές, εκεί γύρω στις 12, ώρα των συνεντεύξεων, θα κάνουμε μικρά power naps!

Kαι είναι πολύ κρίμα για τη Σκορδά, γιατί υπάρχουν εκεί έξω τουλάχιστον 2000 επώνυμοι- βάζω και κάτι παραπάνω, που τώρα που λείπει ο Λιάγκας θα δεχτούν με χαρά να βρεθούν καλεσμένοι στο πρωινό. Και φοβάμαι πως πολλοί από αυτούς, θα νοσταλγήσουν όπως κι εγώ, τις ερωτήσεις- ταβανόπροκες του Λιάγκα!

Μετά τιμής,

Η Κατίνα!