Πιο όμορφη από ποτέ η Αθηνά Ωνάση -Της πάει ο χωρισμός [photos]

04.10.2016
Αγαπημένε μου Σωτήρη... Τα άκουσες τα νέα για την Αθηνά Ωνάση; Πάλι στο κέντρο του ενδιαφέροντος η μοναχοκόρη της Χριστίνας και του Τιερί Ρουσέλ με τελευταία δημοσιεύματα να τη θέλουν "αποστεωμένη"¨, "αγνώριστη" και "στα όρια της ανορεξίας". Μόνο εμείς είμαστε που τη βλέπουμε διαφορετικά;

Η τελευταία εμφάνιση της 31χρονης κληρονόμου πραγματοποιήθηκε στο Yaght Show του Μονακό και συζητήθηκε πολύ, συνοδευόμενη από έντονες ανησυχίες σχετικά με την υγεία της. Εμάς πάλι, μας φαίνεται ανανεωμένη, χαλαρή και ομορφότερη από ποτέ... Ιδού και οι αποδείξεις.

Αρχικά να θυμήσουμε πώς ήταν η Αθηνά Ωνάση λίγο πριν από τον χωρισμό της με τον "Ντόντα", όταν πραγματική η όψη της ήταν όντως ανησυχητική [φωτό κάτω]. Ακόμη και σε ιππικούς αγώνες που είχε εμφανιστεί την περασμένη χρονιά, είχαν σχολιαστεί τα κιλά της [φωτό προηγούμενης σελίδας]

Έχοντας, λοιπόν, αυτή την εικόνα στο μυαλό, βλέποντας την Αθηνά να ποζάρει χαμογελαστή στο πλευρό της Ιωάννας Μαρινοπούλου, η οποία πόσταρε και τη φωτογραφία στο Intagram της, μόνο ανησυχία δεν μπορεί να φέρνει.

Εμείς βλέπουμε στη φωτογραφία αυτή μια γυναίκα που "παίρνει τα πάνω" της και χειροκροτούμε... Ενώ ακόμη ο δικαστικός πόλεμος με τον πρώην σύζυγό της, "μαίνεται", η διάσημη ελληνίδα κληρονόμος συνεχίζει τη ζωή της κανονικότατα. Εύγε Αθηνά!!!

Ζωή Κίττα