Κράζεις τη Μενεγάκη για τα ταξίδια της αλλά θαυμάζεις την Οικονομάκου; Τρέλανέ μας!

12.08.2016
Αγαπημένε μου Σωτήρη, Καλοκαιράκι, ήλιος θάλασσα και οι διάσημες έχουν οργώσει τις παραλίες. Υπάρχει μάλιστα ένα κορίτσι, η Αθηνά Οικονομάκου που οργώνει τον κόσμο.

Το περίεργο είναι Σωτήρη μου, πως η Οικονομάκου αποτελεί την αγαπημένη του Instagram. Τέσσερις μήνες διακοπές στη Μύκονο, στην οποία είναι επιχειρηματίας ο αγαπημένος της ενώ τις τελευταίες ημέρες, την βλέπουμε να ξυπνάει, να κοιμάται, να κάνει μπάνιο, να τα κάνει όλα στο Χόλιγουντ και το Λας Βέγκας μαζί με τον καλό της.

Κι όχι ότι με ενοχλεί και καλά κάνει το κορίτσι και ζει τη ζωάρα του, αλλά απορώ για το μπούλινγκ που δέχονται άλλες επώνυμες, όπως η Ελένη Μενεγάκη για παράδειγμα. Έφτασε 47 ετών η Ελένη, έχει βγάλει δικά της, δικά της λεφτά και πάλι δέχεται μπούλινγκ και διαδικτυακό κράξιμο γιατί τόλμησε να πάει στη Νέα Υόρκη, τις Μαλδίβες, την Καλιφόρνια ή τη Σαντορίνη, βρε αδερφέ.

Δηλαδή σου φαίνεται πιο φυσιολογικό να έχει το κομπόδεμα η Οικονομάκου να πάει με τις ευχές σου στην άκρη της γης αλλά η Μενεγάκη, απαπα, μέχρι τα Άχλα και πολύ της πάει.

Τα ίδια και με το σώμα της Ελένης. Είναι θεά η Κλουμ που μετά από 4 γέννες διαθέτει ακόμα αναλογίες μοντέλου αλλά η Μενεγάκη δεν μπορεί να ποζάρει με μαγιό χωρίς φώτοσοπ, δεν μπορεί να είναι αυτή η κοιλιά της μετά τη γέννα...

Αυτό που σίγουρα θα συμβεί από Οκτώβρη, είναι πως θα παίξεις στο Instagram της Ελένης για κάποιο δωράκι που θα δίνει στην εκπομπή της και θα συνεχίσεις να παρακολουθείς τα ταξίδια της Οικονομάκου, γιατί σιγά μην σταματήσει!

ΥΓ: Όχι, δεν φιλοδοξώ να μπω στο πάνελ της Ελένης... αλλά η αλήθεια να λέγεται!

Η Κατίνα