Ιδού η μοναδική παρουσιάστρια που περνάει καλά στο Έψιλον

23.06.2016
Αγαπημένε μου Σωτήρη, Τα γεγονότα στο Έψιλον, τα ξέρεις καλά. Η μία μετά την άλλη, οι παρουσιάστριες «παίρνουν» πόδι.

Πρώτα, ήρθε η Ελεονώρα Μελέτη, η οποία απολύθηκε με ένα λιτό δελτίο τύπου, κι ύστερα ακολούθησε ο διωγμός της Ρούλας Κορομηλά λίγο πριν το μεγάλο της φινάλε στη Συρό.

Είχε προηγηθεί φυσικά, το μπλέξιμο με το Νίκο Γκάνο από το NAMASTE, ο οποίος τελικά του χρόνου δεν θα είναι στο Έψιλον, ενώ στις αρχές της σεζόν, ο Δημήτρης Μακαλιάς που πέρασε από τα «Καλά Καθούμενα» είναι ακόμα σε δικαστική διαμάχη με το Έψιλον για τα χρωστούμενα που διεκδικεί.

Δεν είναι λίγοι εκείνοι που μιλούν για τη «δικτατορία» του Φουρθιώτη, κοινώς για να έχεις τύχη στο Έψιλον, πρέπει να τα πηγαίνεις καλά με το Μένιο.

Και μπορεί πολλοί να έχουν παράπονα, αλλά υπάρχει μια παρουσιάστρια που αναδείχτηκε από το Έψιλον, που είναι πασπαρτού και που δεν υπάρχει εκπομπή που να μην έχει μπει.

Ο λόγος για την Όλγα Λαφαζάνη, που πρόσφατα έγινε και κεντρικιά στο πρωινό πρόγραμμα του σταθμού και στην εκπομπή «Πρωινούλι».

Η Λαφαζάνη, που ξεκίνησε πέρσι από τα «Καλά Καθούμενα» του Σαββατοκύριακου, συνεχίζει και φέτος στο πρόγραμμα του Σαββατοκύριακου, καθημερινά παρουσιάζει το «Πρωινούλι», σήμερα (23/6/2016) αντικατέστησε την αρρωστούλα Ναταλία Γερμανού και οι εμφανίσεις της δεν σταματούν.

Σε περιόδους απεργίας, η Λαφαζάνη ανέλαβε και την καθημερινή πρωινή εκπομπή της Λαμπίρη αλλά και την πρωινή εκπομπή της Μαυραγάνη το Σαββατοκύριακο, πηγαίνοντας «στα καπάκια» στα «Καλά Καθούμενα»!

Με λίγα λόγια, η Όλγα τα κάνει όλα και προφανώς Συμφέρει!

Η Κατίνα