Πρεμιέρα για το X-Factor με τηλεθέαση που ξαφνιάζει!

05.04.2016
Αγαπημένε μου Σωτήρη, Πρεμιέρα είχε χτες (5/4/2016) η πρώτη οντισιόν του X-Factor με την κριτική επιτροπή να κλέβει τις εντυπώσεις από τα ταλέντα του σόου.

Με πολύ, πολύ αργό μοντάζ, σε βαθμό που «άλλαζες» κανάλι χωρίς να το καταλάβεις, η πρώτη οντισιόν του X-Factor κύλησε με μια μικρή αμηχανία από την κριτική επιτροπή.

Ο έμπειρος στην τηλεόραση Θεοφάνους είχε το σχετικό του τρακ, ενώ πιο κολλητός με την Πέγκυ Ζήνα από το συνθέτη δεν πρέπει να έχει ξαναυπάρξει, σε βαθμό που αν δεν τους ήξερες από παλιά, δεν θα καταλάβαινες πως έχουν σχεδόν μαλλιοτραβηχτεί προ οκταετίας και βάλε.

Η Πέγκυ είχε την μεγαλύτερη άνεση με σχόλια to the point ενώ η έτερη γυναίκα της επιτροπής, Τάμτα, πάλεψε με τα Ελληνικά της και τα μαλλιά της (τόσες αλλαγές στο λουκ, μας τρόμαξαν μέσα σε ένα μόνο επεισόδιο.

Φυσικά, τα σχόλια των δύο κυριών δεν μας απασχόλησαν τόσο, όσοη σχετική θολούρα στα πλάνα της Ζήνα, λες και μια αόρατη δύναμη έκανε Live photoshop στην τραγουδίστρια.

Ο γλυκούλης Θοδωρής Μαραντίνης, έκανε το κατά δύναμη να ξεπεράσει το τρακ του, εφαρμόζοντας τεχνικές φλερτ στα ταλέντα που του έκαναν το κλικ.

Η δε παρουσιάστρια του backstage, Ευαγγελία Αραβανή, μας ξετρέλανε κυρίως με τα πόδια της (δίμετρα, γυμνασμένα, και γεμάτα λάμψη) ενώ τα σχόλια της πέρασαν και δεν ακούμπησαν.

Όσο αφορά την τηλεθέαση του τάλεντ σόου στην πρεμιέρα, στο γενικό σύνολο το «X- Factor» σημείωσε κατά μέσο όρο 19,2%, ενώ έφτασε σε τέταρτο μέχρι και το 21,9%.

Στο δυναμικό κοινό, το show συγκέντρωσε το 22,7% των τηλεθεατών και κατάφερε να αγγίξει ακόμα και το 25,6%.

Την ώρα προβολής της εκπομπής, ο ΣΚΑΪ ήταν πρώτο κανάλι στις ηλικίες 15-44 αλλά μόνο εκεί! Στο μέσο όρο όμως, το X-Factor ξάφνιασε ως προς την τηλεθέαση, μιας και έμεινε στη δεύτερη θέση, πίσω από τους Συμμαθητές του ΑΝΤ1, οι οποίοι σημείωσαν 22.2%.

Σίγουρα, τα νούμερα ικανοποιούν κι αν υπάρξει και ένα καλύτερο μοντάζ, στα live μπορούν να γίνουν θαύματα!