«Μπράβο Ρούλα» & τα μυαλά στα 90s: Τι με δίδαξε το σόου στο Έψιλον

17.04.2016
Αγαπημένε μου Σωτήρη, Δεν ξέρω ποια ακριβώς είναι η θρυλική χρονιά στην «Επιστροφή στο Μέλλον», ούτε πότε θα δω τον «Εξολοθρευτή» Άρνι γυμνό στο δρόμο, αλλά εδώ στο Ελλάντα, τα 90ς επέστρψαν πιο δυναμικά από ποτέ (χωρίς τα λεφτά) με το Μπράβο Ρούλα.

Και μην μπερδεύεσαι δεν σου μιλώ για το Braavos του Game of Thrones που ξεκινάει πάλι αλλά για το Bravoooo Ρούλα που έκανε come back και τύφλα να έχει το καμπάκ της Δημητρίου της Λαίδης.

Εννιά παρα τέταρτο ξεκίνησαν τα χορευτικά, βγήκε ο Ζαχαράτος, μας είπε «Μπράβο», η Ρούλα βγήκε και το μπλε σατέν κοστούμι της γέμισε την οθόνη. Πάλευα για ένα κοντινό πλάνο, αλλά μάλλον το είχε απαγορεύσει ο γιατρός, τέτοιες συγκινήσεις δεν έπρεπε να τις ζήσουμε από κοντά, μιας και η Ρούλα κρυβόταν επιμελών πίσω από το αυστηρό πλατινέ κοντό καρέ της.

Κι εκεί που πήραμε μπρος και νιώσαμε σαν να κερδίσαμε είκοσι χρόνια ζωής, η μάνα στο τηλέφωνο να επικροτεί: Κούκλα η Ρούλα, άπιαστη... Δεν ξέρω στο δικό σας σπίτι, στο δικό μας πάντως, Πρωτοχρονιά 1996, 1997 δεν κάναμε χωρίς την Κορομηλά. Πρώτα έσπαγε το ρόδι η Ρούλα και μετά εμείς. Καταλαβαίνεις Σωτήρη μου, τη συγκινησιακή φόρτιση της μάνας και την δικιά μου φυσικά που κάθε Κυριακή μετά το Μπράβο είχα στα νάιντις να διαβάζω Ιστορία- Γλώσσα- Γλώσσα.

Επιστρέφοντας στο παρόν- τα φώτα του Έψιλον επ' ουδενεί δεν σε αφήνουν να νομίζεις πως είσαι σε εποχές Mega, ξεκίνησε να παίζει το «Ξανά» του Ρουβά στο backround κι εμφανίστηκε ο Σάκης από το πουθενά κι εκτός σκαλέτας να θυμηθεί τα παλιά με το Ρουλιώ.

Ε, δεν στο κρύβω, λίγο το ξανάααα, λίγο που ο Σάκης θα γίνει πολύτεκνος, λίγο η μαυρίλα των πλάνων, λίγο το ατυχές κοστούμι της Κορομηλά που ήταν και Mi-Ro, λίγο τα πρώτα καρδιοχτύπια στο θρανίο που θυμήθηκα, το έμπηξα το δάκρυ..κορόμηλο. Περασμένα Μεγαλεία θα πεις και τότε δεν είχαμε και κρίση..

Κάπου εκεί ξεκίνησε το γλέντι στο Twitter, με το hastag #bravoroula να παίρνει φωτιά, σε βαθμό που πιστεύω πως το κοινό 15-44 έμεινε σπίτι και χάρισε τα νούμερα που χάρισε στην Κορομηλά, μόνο και μόνο για να την τρολάρει.

To τι γράφτηκε αξίζει μνεία ξεχωριστή και δεν θα στην κάνω εδώ, μιας και λίγο μετά το Σάκη, στο σόου έκανε το πέρασμά του ο Γιάννης Πλούταρχος με κοστούμι τουλάχιστον 2 νούμερα μικρότερο, γεγονός που δεν πέρασε απαρατήρητο. Εξίσου στενό, ήταν και το ολόσωμο αραχνοΰφαντο ολόσωμο φορμάκι της Φουρέιρα αλλά αυτό δεν πείραξε κανέναν από τους άντρες που αναγκαστικά παρακολούθησαν Μπράβο Ρούλα μαζί μου.

Μέσα στο τετράωρο του σόου, εμφανίστηκε και η ημιγυμνούλα Ελεονώρα Μελέτη, ευτυχώς δεν πέρασε ο Φουρθιώτης θα το κλείνα σου φιλάω και σταυρό, στο ξένο ρεπερτόριο είδαμε τη Sharon Kovacs, παρ' ότι ο Βαγγέλης Περρής μας είχε νωρίτερα κάνει να πιστέψουμε πως θα δούμε τουλάχιστον τη Shakira και εννοείται πως ζω για το Σάββατο που θα επιστρέψει στη Ρούλα ο Ρίκι Μάρτιν κι ας είναι και γκέι πια!

Το μενού είχε και Μπράβο από τα παλιά με χορωδία, ζωντανές συνδέσεις με Χανιά και Καλαμάτα - εκεί χόρεψαν μπατσάτα ένα τσούρμο κόσμος, λες και είχαμε φτάσει Καραϊβική και κάποια στιγμή ζήσαμε και τη σύνδεση με το Φάνη Γκέκα, και μην με ρωτάς που πως γιατί.

Το σίγουρο είναι πως το δυναμικό κοινό της Ρούλας, δηλαδή το 50+ σίγουρα δεν κατάλαβε τις αναφορές στο δίκτυο 4G του χορηγού του σόου, σίγουρα κατάλαβε πόσο καλό κάνει η κρέμα που έχει λυσσάξει το Έψιλον να πασάρει και στην τελευταία μέση Ελληνίδα και στο Ποσειδώνιο σίγουρα περίμεναν τον Πλούταρχο ώρα και ώρα να βγει να τραγουδήσει και σίγουρα η Ρούλα δεν βάζει κρέμες αλλά για κάποιο ρόλο απεχθάνεται τα κοντινά πλάνα.

Ευτυχώς που δεν χρειάζεται η Μενεγάκη comeback, γιατί θα βλέπαμε και τη Μέγκα Μπάνγκα ανανεωμένη στις οθόνες μας...

Κατερίνα Π.