Ο αναμάρτητος τηλεαστέρας πρώτος τον λίθον βαλέτω στον Αρναούτογλου!

29.03.2016
Αγαπημένε μου Σωτήρη, Και ο Γρηγόρης Αρναούτογλου βρέθηκε στο στόχαστρο του Αντώνη Κανάκη, ο οποίος φρόντισε να τον περιποιηθεί αναλόγως, για τον καλεσμένο που είχε στην εκπομπή του, το Νότη το Σφακιανάκη

Και ήρθαν στην ποδιά των δύο καλλητών (είναι άραγε ακόμα;) και "σφάχτηκαν" τα τηλεοπτικά παλλικάρια. Και οι περισσότεροι πήραν το μέρος του Κανάκη, αφού σε όλους ξύπνησε η π(χ)οιότητα μέσα τους, και κατέκριναν τον Αρναούτογλου για το... σωρό που φέρνει ως καλεσμένους.

Κι εννοείται ότι πετάχτηκε και ο Γιώργος ο Λιάγκας, ο οποίος θα σκάσει άμα δεν τοποθετηθεί σε ένα θέμα και δεν το ταιριάξει με τον πόνο του. Αλλά να μου πεις, η άποψη του Λιάγκα είναι σαν την κόκα κόλα, πάει με όλα!

Αλλά ας τα πάρουμε από την αρχή:

Είχε δίκιο ο Κανάκης που την "έπεσε" στον Γρηγόρη και στον ΑΝΤ1 για τον Σφακιανάκη; Και γενικότερα για τους καλεσμένους που φέρνει ο ομοκάναλός του στην εκπομπή του;

Ναι είχε δίκιο. Αλλά η επίθεση του ήταν άδικη!

Φέτος, ο Αρναούτογλου, από κοντά και ο Πέτρος Κωστόπουλος, μην τον ξεχνάμε, κάνουν κάτι σαν άτυπο συναγωνισμό ποιος θα φέρει την πιο cult φιγούρα ή περίπτωση που σίγουρα θα προκαλέσει, προκειμένου να κάνουν νούμερα τηλεθέασης. Από τον καναπέ του Κωστόπουλου πέρασε μέχρι και ο Βαγγέλης Ρωχάμης, ο οποίος αποκάλυψε με κάθε λεπτομέρεια πώς έκανε τις ληστείες! Πέρασε - την ίδια μέρα που ο απέναντι είχε τον Σφακιανάκη - και ο Σταμάτης Γονίδης με τα σύμπαντα και άλλες καμμένες θεωρείες.

Στου Γρηγόρη τον καναπέ κάθισε για ακόμα μία φορά ο Τάκης Τσουκαλάς, ο Φαήλος Κρανιδιώτης, ο Νίκος Αλέφαντος.... Καλεσμένοι που ξέρεις καλά τι θα σου πούνε και που τους έφερε στην εκπομπή, όταν ήταν στο επίκεντρο της δημοσιότητας. Ο στόχος ότι το έκανε για την τηλεθέαση, εμφανής.

Αλλά ποιος στην τηλεόραση δε φέρνει καλεσμένους για τα νούμερα;

Ο αναμάρτητος (τηλεοπτικά) πρώτος τον λίθον βαλέτω!

Και μην τολμήσει και πιάσει λιθαράκι στο χέρι του ο Λιάγκας. Είναι ο τελευταίος που δικαιούται να κρίνει και κατακρίνει τον Αρναούτογλου. Όταν στην εκπομπή του για μία ώρα και βάλε είναι ο μέγας ενορχηστρωτής ενός σκληρού κουτσομπολιού!

Όταν ο ίδιος έχοντας απέναντι του ακόμα και σπουδαίους καλλιτέχνες τούς αντιμετωπίζει σα να έχει την... Κατερίνα Καινούργιου και το ρίχνει στο κουτσομπολιό. Όταν κι εκείνος έχει πάρει συνέντευξη από τον Σφακιανάκη!!!

Γιατί ναι έχει σημασία ποιον φέρνεις καλεσμένο, αλλά μεγαλύτερη σημασία έχει πώς αντιμετωπίζεις τον καλεσμένο.

Αλλά, μήπως -σκέφτομαι - μήπως ο Λιάγκας δε "συγχώρεσε" στον Αρναούτογλου που είχε καλεσμένο τον Κρανιδιώτη τις μέρες που ο πρώην πολιτευτής της ΝΔ, είχε ανοίξει "πόλεμο" με το ζεύγος Λιάγκα - Σκορδά;

Ο Κανάκης, από την άλλη, δικαιούται να σατιρίζει τον Αρναούτογλου, αλλά όχι να τον κρίνει. Εξάλλου, οι περισσότεροι από τους καλεσμένους του, είναι... πηγή έμπνευσης από τους Ράδιο Αρβύλα. Αν, δηλαδή, φέρει τον Στέφανο Χίο, θα έχει την ίδια αντίδραση ο Κανάκης; Όταν είχε φέρει τον Τζίμη Πανούση, ο οποίος επίσης είναι ακραίος στις απόψεις και τα λεγόμενα του, γιατί κανείς δε θίχτηκε;

Ναι, να κατακρίνουμε την... trashαδούρα που φέρνει ενίοτε στην εκπομπή του ο Γρηγόρης, αλλά ένας ένας, μην πέφτετε όλοι να τον φάτε... Είπα, ο αναμάρτητος πρώτος τον λίθον βαλέτω.... Και στην ελληνική τιβί, λιγότερο ή περισσότερο, όλοι έχουν κάνει τις τηλεοπτικές τους αμαρτίες!

Ζάρκου Δήμητρα