Νότης και Γονίδης είναι τα μεγαλύτερα... τρολ. Τέλος!

24.03.2016
Αγαπημένε μου Σωτήρη, Εκεί, στου Γρηγόρη του Αρναούτογλου και στου Πέτρου του Κωστόπουλου στάνταρ υπάρχει ένας "ρουφ" που μαρτυράει τη σκαλέτα των εκπομπών τους. Δεν εξηγείται διαφορετικά αυτή η σύμπνοια που έχουν στην επιλογή καλεσμένων.

Βέβαια, την Τετάρτη (23/3) και οι δύο παρουσιαστές έδωσαν τα ρέστα τους και βάλθηκαν βραδιάτικα να τρολάρουν τους τηλεθεατές. Πώς; Έφεραν στις εκπομπές τους τα δυο... τρολ, Νότη Σφακιανάκη και Σταμάτη Γονίδη!

Κι άμα ο Αρναούτογλου είχε όρεξη να "κάψει" τον εγκέφαλο του, θα άφηνε τον Σφακιανάκη να μιλήσει again για τους εξωγήινους. Αλλά οι απόψεις του αοιδού για την εξωγήινη ζωή είναι πλέον γνωστές σε όλους.

Κατά το Νότη είμαστε όλοι... UFO. Οι εξωγήινοι μάς έφτιαξαν, οι εξωγήινοι έφτιαξαν και την Ακρόπολη και οι εξωγήινοι κυκλοφορούν ανάμεσα μας. Γιατί κατά το Νότη τι είμαστε εμείς οι άνθρωποι; Υβρίδια....

Ο Κωστόπουλος από την άλλη, φαίνεται ότι βαριόταν αφόρητα, και άφησε τον καλεσμένο του, Σταμάτη Γονίδη να αναπτύξει τις γνώσεις του για τα... σύμπαντα! Και μάς έκαψε και το τελευταίο εγκεφαλικό κύτταρο.

«Γιατί κάθε Κυριακή έχει ήλιο; Την Κυριακή έχει ως επί το πλείστον ήλιο, γιατί σηκώνουν τα Άγια στις 10 το πρωί γι’ αυτό λέγεται sun-day», είπε ο Γονίδης και μάς έστειλε!

Κατάλαβες; Προτείνω το τραγούδι "Συννεφιασμένη Κυριακή" να αλλάξει σε... "Ηλιόλουστη Κυριακή" και να την τραγουδήσει ο Σταμάτης.

Αμ το άλλο; Αν για το Νότη είμαστε εξωγήινοι, για τον Γονίδη είμαστε όλοι... ζόμπι!

«Αυτή τη στιγμή είμαστε όλοι νεκροί... Η ανάσταση νεκρών σημαίνει οι νεκροί στο πνεύμα...», είπε ο αοιδός και μας τον έκαψε τον εγκέφαλο.


Όχι, πες μου τώρα εσύ: είναι ή δεν είναι οι δυο τους τρολ; Έχουμε τα προβλήματα μας, έχουμε τα ψυχολογικά μας, έχουμε και τους αοιδούς να μας τρολάρουν με εξωγήινους και νεκρούς. Κι έχουμε και παρουσιαστές (αυτό πάει στον Κωστόπουλο, γιατί τον Γρηγόρη τον ενδιέφεραν περισσότερο οι... εξωγήινες απόψεις του Σφακιανάκη για τους πρόσφυγες) που τους δίνουν βήμα και χρόνο να αναπτύξουν τις "καμένες" απόψεις τους.

"Σερφάρει" ο άλλος στο internet σε διάφορα... ψεκασμένα blogs, διαβάζει "αποκαλύψεις", "προφητείες" και... θεϊκά σημάδια και βγαίνει μετά δημοσίως και στα σερβίρει ως τη γνώση που κατέκτησε μετά από πολλή μελέτη.

Κι άντε εσύ τη μυρίζεις την "τρολιά". Υπάρχει, όμως και ο τηλεθεατής που σαν δει μια, δυο, τρεις ηλιόλουστες - ανοιξιάτικες - Κυριακές, θα πιστέψει στα σύμπαντα και ότι είναι... ζόμπι!

Αχ βρε Σταμάτη, δεν θα μάθεις ποτέ... πόσο μάς έκαψες τον εγκέφαλο.

Υ.Γ. Τα εγκεφαλικά μου κύτταρα ζουν για τη μέρα που θα καθίσουν στο ίδιο τραπέζι, Σφακιανάκης, Γονίδης και Κων/νος Μπογδάνος!!!!

Ζάρκου Δήμητρα