Η Σπυροπούλου στην Πάνια: Έδειξε πόδι & θέλει παιδί

04.11.2015
Αγαπημένε μου Σωτήρη, Μια απίστευτη εμπειρία τηλεοπτική ζήσαμε χθες βράδυ με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου καλεσμένη στο Parole της Αννίτας Πάνια.

772 φορές συνολικά οι δύο παρουσιάστριες έστρωσαν το μαλλί τους στη διάρκεια της συνέντευξης αυτής με την Κωνασταντίνα να κλέβει από την Πάνια τον τίτλο «Ανανατώνω τα μαλλιά μου» στο παραπέντε.

1012 ήταν τα πλάνα από τα πόδια και μηρούς της Κωνσταντίνας, η οποία προτίμησε την πιο κοντή ολόσωμη φόρμα- τύπου σακάκι σε μαύρο χρώμα για την εμφάνιση στο Parole.

332 ήταν οι φορές που ο Κοργιαλάς αφιέρωσε τραγούδι στη Σπυροπούλου, με την οποία έκανε και διακοπές το καλοκαίρι στην Καλαμάτα.

227 φορές, δεν ακούγαμε τι λέει η Σπυροπούλου, αφού ο Κοργιαλάς έπαιζε δυνατά το μουσικό χαλί.

444 φορές, η Κωνασταντίνα χρησιμοποίησε τη λέξη Γουστάρω. Ναι, ναι, η Σπυροπούλου γουστάρει τους φετινούς συνεργάτες της, γουστάρει τη δουλειά της, γουστάρει τα παιδιά, γουστάρει τα σκυλιά, γουστάρει τη Ρόδο.

Στα σοβαρά τώρα και πέρα από τους αριθμούς, η Σπυροπούλου θέλει να γίνει μάνα. Παλαιότερα το ήθελε πιο πολύ αλλά πλέον έχει συνειδητοποιήσει τη μεγάλη ευθύνη που φέρνει ένα παιδί. Ταυτόχρονα, η Κωνσταντίνα ανέφερε πως για να γίνει μάνα, θέλει να έχει στο πλευρό της έναν άντρα συνοδοιπόρο, θέλει έναν άνθρωπο για να το περάσει όλο αυτό μαζί.

Η Κωνσταντίνα πάντως, εξήγησε σχετικά με τα παιδιά:

«Το θέλω, κι αν τύχει, έτυχε. Θέλω ένα γιο».

Οι κορυφαίες ατάκες πάντως, στην εν λόγω συνέντευξη ήρθαν όταν στην κουβέντα μπήκε ο Σπύρος Σαμοΐλης, συνεργάτης της Πάνια.

Στο Σαμοΐλη η Κωνσταντίνα παραδέχτηκε πως στο τρέιλερ της εκπομπής της, υπήρξε ντουμπλάζ!

Κι εκεί, η κουβέντα κάπως πήγε σε ένα παιδί με το οποίο η Κωνσταντίνα είχε δεσμό στη Ρόδο. Αμέσως ο Σαμοΐλης, έσπευσε να ρωτήσει, με θεϊκή ατάκα:

«Παλιά, έβγαινες με παιδί», με την Σπυροπούλου να σαστίζει: «Γιατί, δεν κατάλαβα, δεν μπορώ να βγαίνω με παιδί»;

6 φορές που ο φακός «τσάκωσε» τον Κοντομηνά με τη Σπυροπούλου