Συγκλονιστικό: Η Ελένη ζει ένα δράμα στο σπίτι!

26.10.2015
Με την κρίση, δυστυχώς, πολλές ελληνικές οικογένειες ζουν δραματικές στιγμές. Εξάλλου, καθημερινά ακούμε και διαβάζουμε για γονείς που δεν έχουν να προσφέρουν στα παιδιά τους ούτε τα βασικά. Για παιδάκια που λιποθυμούν στα σχολεία από την πείνα. Για Έλληνες που χάνουν τα σπίτια τους.

Και ανάμεσα – λέμε τώρα – σε αυτούς τους ανθρώπους ζει και η Ελένη Μενεγάκη. Ναι, η «βασίλισσα της τιβί», η οποία ζει και αυτή το δικό της δράμα στο σπίτι.

Και το μεσημέρι της Δευτέρας (26/10) θέλησε να το μοιραστεί με τους συνεργάτες της και το λαό της. Και μας είπε, λοιπόν το Λενιώ (και μας σπάραξε η καρδιά) ότι ζει ένα δράμα γιατί στο σπίτι της έχει ηλεκτρολόγους!

«Έχω σήμερα ηλεκτρολόγους και λέω Παναγία μου να μπουν τα πράγματα στη θέση τους... έχω κάνει αλλαγές. Όλα ξεκίνησαν από τα σκαψίματα του σπιτιού... Άστα μη το συζητάμε. Αυτό είναι ένα δράμα μέσα σ’ ένα σπίτι» είπε χαρακτηριστικά.

Γιατί βλέπεις, όπως εξήγησε, η «βασίλισσα» θέλησε να κάνει ένα ξεκαθάρισμα στην κρεβατοκάμαρά της! Και το ξεκαθάρισμα αυτό κράτησε ένα ολόκληρο σαββατοκύριακο!!!

Και αναρωτιόμαστε, εμείς οι ταλαίπωροι: τι σόι κρεβατοκάμαρα διαθέτει. Πόση είναι και είχε πράγματα που ήθελες δύο μέρες να τα ξεκαθαρίσεις, όταν ένας κοινός θνητός θέλει δύο μέρες για να μετακομίσει ολόκληρο νοικοκυριό.

Αλλά ναι, ένας απλός θνητός. Και ουχί κοτζάμ.. βασίλισσα της τιβί και του τηλεμάρκετινγκ!

Απορία: Μπορεί να μας πει το λατρεμένο Λενιώ πώς μπορούμε κι εμείς να μεταφερθούμε στον πλανήτη… happy; Να είναι και τα δικά μας τέτοια… δράματα!