Σπαλιάρας, Σόμμερ, πήξαμε στην τεστοστερόνη χωρίς λόγο!

23.10.2015
Αγαπημένε μου Σωτήρη, Τι να σου πω κι εσένα που κι εσύ, το Σόμμερ και το Σπαλιάρα θα έχεις είδωλα!

Που λες Σωτήρη μου,

Τα πρόσφατα ξεσπάσματα Ελλήνων Αντρών Επιφανών (λέμε τώρα) για το πλούσιο σεξουαλικό τους παρελθόν, χωρίς λόγο, δεν τα πολυκαταλαβαίνω.

4.000 χιλιάδες ο Σπαλιάρας, Ά Τοπικό και Ά Εθνική στις γυναίκες ο Σόμμερ, 4-5 μαζί ο Ανθε Μος Ανανιάδης, πήξαμε στην αντρίλα και πάμε τοίχο τοίχο πια με τέτοιους υπερ-διεγερμένους σταρ!

Κάποτε, μαγκιά του αρσενικού και δη του διάσημου ήταν να προστατεύσει τις γυναίκες με τις οποίες έχει ξαπλώσει, τώρα προφανώς, μαγκιά έγινε να ξεπεράσουμε τις 10.000 παρτενέρ στο κρεβάτι, λες και τρέχουμε σε Μαραθώνιο.

Ευτυχώς, υπάρχουν και φωτεινές εξαιρέσεις που τρολάρουν και τις 4.000 του Γιάννη Σπαλιάρα και μας κάνουν να χαμογελάμε, όπως ο Τάσος Χαλκιάς, που σχολίασε σχετικά

«Μπράβο! Ούτε ο Ηρακλής δεν το έχει καταφέρει αυτό. Του εύχομαι να πάει και με άλλες 4.000. Το θέμα είναι να ρωτήσεις να δούμε τι λέει καθεμιά από αυτές τις γυναίκες. Εγώ έχω πάει με το ζόρι με δύο γυναίκες στη ζωή μου... Είναι ένα εξαίρετο παιδί, κούκλος, παίδαρος, αλλά δεν είναι ηθοποιός, δεν είναι συνάδελφος. Μπορεί να έκανε και τον ηθοποιό, αλλά δεν είναι ηθοποιός».

Εν το μεταξύ, σπάμε το κεφάλι μας με τόση αντρίλα, να δούμε τι κάνουν σχετικά, κάτι γατάκια τύπου Ράιαν Γκόσλινγκ και Μπραντ Πιτ στο εξωτερικό.

Ε, φίλε μου Σπαλιάρα, πουθενά μα πουθενά, σε καμία δήλωση του Γκόσλινγκ δεν βρήκαμε αριθμό ή αναφορά στο άπλετο φαντάζομαι σεξ, που έχει κάνει, όχι με Ά τοπικό και Ά εθνική, αλλά σε κατηγορία Μουντιάλ φίλε μου Σόμμερ.

Kουμπώστε και κανένα φερμουάρ λοιπόν, χειμώνας ήρθε...