Εντάξει με τα κιλά της Χρουσαλά: Αλλά αυτή είναι κοιλιά λεχώνας;

04.06.2015
Αγαπημένε μου Σωτήρη, Μικρομάνα δεν είσαι αλλά τον πόνο μου θα τον νιώσεις. Είδα έψες το μεσημέρι τη Μαριέττα Χρουσαλά στην εκπομπή της Ελένης.

Τρεις μήνες μετά τη γέννηση και του δεύτερου παιδιού της, η Μαριέττα Χρουσαλά όχι μόνο ντύθηκε στα λευκά αλλά φόρεσε και crop top, αυτό με την κοιλιά έξω και φούστα κοντή λευκή κι αυτή.

Κι αν νομίζεις πως μόνο εγώ απόριας με την σιλουέτα της συλφίδας, σχώρα με, λεχώνας ήθελα να πω, κάνεις λάθος. Γιατί και η λεχώνα Μενεγάκη και η λεχώνα Ελιάνα Χρυσικοπούλου έπαθαν κι αυτές την πλάκα τους. Βλέπεις η Χρουσαλά παραδέχτηκε στα μούτρα μας μέσα πως γενικά στη ΔΕΥΤΕΡΗ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ δεν πήρε κιλά:

«Δεν ξέρω πώς έγινε... Να που συμβαίνουν κι αυτά. Δεν είχα πάρει κιλά. Άμα δεν πάρεις, έτσι γίνεται. Είναι στον οργανισμό μου... Στην εγκυμοσύνη δεν παίρνω κιλά. [...] Ούτε εμείς πιστεύαμε ότι το μωρό γεννήθηκε 3.600 γραμμάρια»

Το ίδιο βράδυ, καλεσμένη σε event, η Χρουσαλά που κατάλαβε πως το δεν «ΔΕΝ ΕΒΑΛΑ ΚΙΛΑΣΤΗΝ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ» ακούστηκε κομματάκι βαρύ, άλλαξε το τροπάριο και δήλωσε:

«Δεν είχα βάλει πολλά κιλά, είχα πάρει 6,5. Γενικά με τον σύζυγό μου μας αρέσει να τρώμε υγιεινά. Δεν κάνουμε κάποια αυστηρή διατροφή, απλά τρώμε υγιεινά. Αποφεύγουμε τα τηγανητά, δεν τρώμε αργά το βράδυ, τρώμε τις σαλατούλες μας. Μια νορμάλ διατροφή. Στην εγκυμοσύνη απλά δεν γυμναζόμουν τόσο όσο θα ήθελα και έβαλα την γυμναστική στο πρόγραμμά μου όταν ήρθε ο γιος μας στη ζωή».

Τώρα γιατί εγώ, η Μενεγάκη που λύσσαξε στα μακαρόνια, η Χρυσικοπούλου που ψάχνει να χάσει 30 κιλά after γέννα κι άλλες τόσες μικρομάνες δεν μπορούσαμε να βγάλουμε τις λιγούρες της εγκυμοσύνης με μια σαλατούλα, μην με ρωτάς, θαύμα της φύσης η Μαριέττα.

Κι άσε τα κιλά, τα αφήνω κι εγώ. Αυτό το crop top με τον αφαλό και τον κοιλιακό πλάκα μετά από τρεις μήνες, ε, δεν μπορώ να τον βαστάξω! Από που βγήκε αυτό το παιδί της Χρουσαλά απορώ που ήταν και πάνω από 3.500 κιλά!

Κι εκεί που πήγα να αναθαρρήσω γιατί είδα δύο υποψίες μαύρων κύκλων κάτω από το μάτι της λεχώνας Μαριέττας και λέω να δεις, που ξενυχτάει κι αυτή, η κολλητή μου θύμισε πως κύκλους η Μαριέττα είχε πάντα και δεν τους έφεραν οι αΰπνίες για το μικρό γιο.

Το μόνο που με σώζει είναι που δεν έχω εγώ τη Μαριγώ (Πατίτσα, μαμά Λέοντα) πάνω από το κεφάλι μου ευτυχώς και την έχει η Μαριέττα!

Δες ολόκληρη τη συνέντευξη της Χρουσαλά εδώ