Στο νέο δελτίο της Μελέτη με τέτοιο μπούστο τα... είδαμε ΟΛΑ!

03.03.2015
Αγαπημένε μου Σωτήρη, Πριν λίγες μέρες και υπό τους ήχους του all time classic άσματος, «Το προσκλητήριο που μου έπεσε από τα χέρια» έλαβα στα χέρια μου (καλά στο mail μου) τα δελτίο Τύπου του Epsilon για το νέο δελτίο ειδήσεων του σταθμού με την Ελεονώρα Μελέτη!

Το δελτίο που μου έπεσε από τα χέρια, όχι δεν γίνεται, δεν είναι δυνατόν, η Ελεονώρα θα λέει τις ειδήσεις;

Γιατί όχι; Σάμπως πρώτη φορά παρουσιάζει τις ειδήσεις; Το έκανε και στο Star τα τελευταία χρόνια τα σαββατοκύριακα.

Αλλά τώρα, σου λέει, το δελτίο Τύπου, είναι διαφορετικά. «Σε έναν κόσμο που αλλάζει, σημασία έχει η ενημέρωση»!

Και τούτη, την ενημέρωση, θα στην προσφέρει η Ελεονώρα η Μελέτη.

Για αρχή – και όπως είδαμε στην πρεμιέρα – χρειάζεται να ενημερωθεί η ίδια η ancorwoman!

Γιατί, μία τα «βιωματικά» ρεπορτάζ στη Συγγρού, μία να κυνηγάει φαντάσματα στην Πάρνηθα και την άλλη να σφαδάζουν από πόνους γέννας με τον αρχισυντάκτη, πού να προλάβει να ενημερωθεί για τον… κόσμο που αλλάζει!

Δε λες, που πρόλαβε και ενημερώθηκε ότι άλλαξε η κυβέρνηση!

Έτσι, σε όλη τη διάρκεια του δελτίου, είχαμε μία Ελεονώρα σχεδόν βουβή, με αποκορύφωμα την ώρα που είχε καλεσμένο στο στούντιο τον Άδωνι Γεωργιάδη και το παιγνίδι πήρε όλο πάνω της μία δημοσιογράφος του δελτίου, που την λες και ο «θηλυκός Πορτοσάλτε της Κυβέρνησης»!

Τη Ζωή Κωνσταντοπούλου να είχες απέναντι στον Άδωνι, τέτοιο πέσιμο δεν θα του το έκανε.

Στο επίμαχο δελτίο Τύπου, τονιζόταν ακόμη ότι στις ειδήσεις στο E TV: Τα βλέπεις όλα!

Και ναι σε αυτό είχαν απόλυτο δίκιο: με το μπούστο της Ελεονώρας τα… είδαμε ΟΛΑ. Γι ακόμη μία φορά, στα τόσα χρόνια που είναι στις τηλεοπτικές επάλξεις.

Οπότε, έχω να ενημερώσω το κανάλι ότι εκεί που λένε: «Όταν τα πάντα γύρω σου αλλάζουν, εσύ γιατί να μένεις στα ίδια» οι ίδιοι είναι εκείνοι που έμειναν στα ίδια και δεν άλλαξαν!

Γιατί αν θεωρούν καινοτομία την όρθια Ελεονώρα, μάλλον δε βλέπουν τα υπόλοιπα δελτία.

Αν θεωρούν καινοτομία το αβυσσαλέο ντεκολτέ της παρουσιάστριας, την κατακόκκινη ολόσωμη φόρμα, το μακιγιάζ - μετά το δελτίο είμαι για το Κέντρο Αθηνών – και τη μπούκλα που τη γιόμισε με άγχος μήπως της χαλάσει, τότε δεν… έβλεπαν τα δελτία που παρουσίαζε τα σ/κ στο Star

Οπότε, στην απορία που εκφράζεται στο δελτίο Τύπου: «εσύ γιατί να μένεις στα ίδια» τους λέω, ότι δεν έμεινα, έκανα σα μουρλή ζάπινγκ!!!

Υ.Γ1: Καλά δεν σχολιάζω για τα σαρδάμ της Ελεονώρας, ειδικά την ώρα που έπεσαν τα φώτα στο πλατό. Ετούτη σε λίγο θα «φάει» και Όλγα Τρέμη και Θοδωρή Δρακάκη!

Υ.Γ2: Η Μελέτη μπήκε στο πλατό μετά τους τίτλους, πράγμα σου λέει πρωτόγνωρο για δελτίο ειδήσεων. Ναι, αλλά συνηθισμένο σε πρωινάδικα/μεσημεριανά (βλέπε, Φαίη Σκορδά και Ελένη Μενεγάκη)!!!

Υ.Γ.: Η π(χ)οιότητα επηρρεάζει τον προφορικό λόγο της παρουσιάστριας; Στο Hashtag είναι σα να διαβάζει έκθεση η απουσιολόγος της τάξης και στο δελτίο μιλάει/φωνάζει δύο τόνους πάνω. Τα ώτα μας κοπελιά.