Στο νοσοκομείο η Βανδή!

02.01.2011
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Περιπέτεια με την υγεία της περνάει η Δέσποινα Βανδή, η οποία από το πρωί του Σαββάτου νοσηλεύεται σε ιδιωτική κλινική με λοίμωξη του αναπνευστικού
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Περιπέτεια με την υγεία της περνάει η Δέσποινα Βανδή, η οποία από το πρωί του Σαββάτου νοσηλεύεται σε ιδιωτική κλινική με λοίμωξη του αναπνευστικού. Η γνωστή τραγουδίστρια την παραμονή της Πρωτοχρονιάς εμφανίστηκε κανονικά στο VOX, όμως, λίγη ώρα αφού ανέβηκε στην πίστα ένιωσε έντονους πόνους στο στήθος. Ωστόσο, ως άψογη επαγγελματίας που είναι, συνέχισε κανονικά το πρόγραμμά της.

Κανείς από τους θαμώνες δεν κατάλαβε ότι η Βανδή την ώρα που τραγουδούσε και λικνιζόταν επί πίστας, υπέφερε από τους πόνους. Το πρωί της Πρωτοχρονιάς, οι δικοί της την μετέφεραν σε ιδιωτική κλινική, όπου διαπιστώθηκε ότι έχει λοίμωξη του αναπνευστικού. Η Βανδή ακολουθεί ειδική αγωγή και όπως φαίνεται, θα παραμείνει στο νοσοκομείο και τις επόμενες μέρες.

Μόλις έγινε γνωστό ότι θα πρέπει να νοσηλευτεί, επικράτησε ένας πανικός, αφού υπήρχε σοβαρή περίπτωση να παραμείνει κλειστό το VOX ανήμερα τα Πρωτοχρονιάς και να χάσουν το μεροκάματο πολλά άτομα αλλά και να μείνουν ξεκρέμαστοι όσοι είχαν κάνει κράτηση για τη βραδιά. Αλλά, αμέσως βρέθηκε η λύση, αφού ο επιχειρηματίας του κέντρου, Ηλίας Μαρασούλης ζήτησε από την Πέγκυ Ζήνα να αντικαταστήσει την Βανδή. Έτσι, η Πέγκυ την Πρωτοχρονιά πεταγόταν από την «Ιερά Οδό» στο VOX και τούμπαλιν.