Smileys: Το απόλυτο καλοκαιρινό και διασκεδαστικό trend στα νύχια σου

04.08.2022
Smileys: Το απόλυτο καλοκαιρινό και διασκεδαστικό trend στα νύχια σου
Σίγουρα, είναι ενοχλητικό όταν κάποιος σου λέει να χαμογελάσεις χωρίς να θέλεις – αλλά, ανεξάρτητα από τη διάθεσή σου, είναι απολύτως πιθανό να χαμογελάσουν τα νύχια σου για εσένα (και αυτό δεν είναι ποτέ ενοχλητικό). Το να έχεις ένα ή δύο smiley πρόσωπα στα δάχτυλά σου είναι η πιο πρόσφατη τάση στο μανικιούρ που κυριαρχεί στο διαδίκτυο, η οποία εγγυάται ότι θα ενσταλάξει τουλάχιστον λίγη χαρά στη ζωή σου. Το καλύτερο κομμάτι; Προσαρμόζονται πολύ εύκολα. Διάβασε παρακάτω 5 προτάσεις για smiley στα νύχια σου!

Απλό smiley

Πήγαινε για μια μινιμαλιστική εμφάνιση τoυ τρεντ, με smiley πρόσωπα σε ένα ή δύο δάχτυλα. Συνδύασέ το με μια γαλλική άκρη και ένα κυματιστό σχέδιο στα άλλα δάχτυλά σου και θα έχεις ένα χαριτωμένο look που δεν είναι πολύ φανταχτερό.

Κυματιστές άκρες

Αυτές οι χαριτωμένες κυματιστές εκδοχές του γαλλικού στιλ συνδυάζουν κεράσια, καρδιές, λουλούδια και smiley πρόσωπα σε ένα πολύχρωμο μανικιούρ χωρίς να φαίνονται πολύ φορτωμένα. Δοκίμασε να συνδυάσεις μερικά παστέλ χρώματα με μερικά μίνι σχέδια για να δημιουργήσεις μια εμφάνιση που να συνδυάζεται και να ταιριάζει.

Ασπρόμαυρο

Δοκίμασε αυτό το ασπρόμαυρο μανικιούρ - με ένα διακριτικό χρώμα στο ροζ - που συνδυάζει καρό μοτίβα, φλόγες και μια σειρά από smileys. Κάθε νύχι έχει το δικό του σχέδιο και ενώνεται για να σχηματίσει ένα ξεχωριστό σύνολο.

Ρετρό smileys

Αυτό το groovy πορτοκαλί σετ ακολουθεί μια ρετρό προσέγγιση στην τάση του smiley face με φλοράλ της δεκαετίας του '60 και κλασικά γαλλικά tips.

Όλα Τα Πρόσωπα

Αντικατοπτρίζει όλα τα συναισθήματά σου με μια ποικιλία από emoticons στο μανικιούρ σου. Ζωγράφισε το καθένα πάνω από μια πολύχρωμη βάση και θα έχεις διαφορετικό vibe σε κάθε άκρη του δακτύλου.