Η απόλυτη τάση για τα νύχια σου: Αρνητικός χώρος για να παίξεις με τη φαντασία σου

09.07.2022
Η απόλυτη τάση για τα νύχια σου: Αρνητικός χώρος για να παίξεις με τη φαντασία σου
Παρά το γεγονός ότι τα μίνιμαλ κομμένα νύχια είναι στη μόδα, μερικές φορές χρειάζεσαι απλώς λίγη τέχνη και φαντασία για να ανανεώσεις την εμφάνισή σου. Ναι, το baby french, τα νύχια της δεκαετίας του '90, τα διπλά γαλλικά και τα μαξιμαλιστικά σχέδια είναι επί του παρόντος επίσης μοντέρνα, αλλά αν χρειάζεσαι μια κομψή και διαχρονική εμφάνιση στα νύχια, δώσε μια ευκαιρία στην τάση του αρνητικού χώρου.

Για να διασκεδάσεις λίγο με το μανικιούρ σου (και να παίξεις με το συνηθισμένο μονόχρωμο χρώμα στα νύχια σου), παράλειψε τελείως τη βασική στρώση και προτίμησε τα νύχια με αρνητικό χώρο που είναι μια πιο προσωπική επιλογή. Ενσωμάτωσε την ημερομηνία γέννησής σου ή το ζώδιο σου για ένα μανικιούρ που είναι εντελώς δικό σου ή εικόνες φρούτων για το καλοκαίρι — όποιο σχέδιο σου κάνει περισσότερο.

Οι κουκίδες, οι παύλες, οι ρίγες, τα αστέρια και πολλά άλλα μπορούν να ζωγραφιστούν πάνω από τα φυσικά σου νύχια. (Μπορείς, ωστόσο, να προσθέσεις ελεύθερα ένα καθαρό ή nude βερνίκι νυχιών). Ανεξάρτητα από το εάν το nail art της επιλογής σου είναι πιο ουδέτερο ή τολμηρό, όλα είναι στις λεπτομέρειες. Άλλαξε τα νύχια σου και πειραματίσου με διαφορετικά σχέδια. Δες τις φωτογραφίες για να αντλήσεις έμπνευση για τα νύχια στον αρνητικό χώρο, που θα θέλεις να κάνεις στο επόμενο ραντεβού σου για μανικιούρ.