Σκέπτεσαι να κάνεις tattoo; Αυτά είναι τα 3 απόλυτα trend για το καλοκαίρι

18.05.2022
Σκέπτεσαι να κάνεις tattoo; Αυτά είναι τα 3 απόλυτα trend για το καλοκαίρι
Το καλοκαίρι είναι η τέλεια εποχή για να αρχίσεις να φοράς λιγότερα και να βγαίνεις περισσότερο. Έτσι, συχνά αυξάνεται το ενδιαφέρον για body art.

«Αν και δεν συνιστάται να κάνεις τατουάζ σε μια εποχή όπου θα εκτίθεσαι πολύ στον ήλιο ή θα βυθίζεσαι στο νερό για μεγάλες χρονικές περιόδους, οι άνθρωποι λατρεύουν να κάνουν τατουάζ το καλοκαίρι», λέει στο Popsugar ο Jazmin Paulino, tattoo artist του Fleur Noire Tattoo στο Μπρούκλιν της Νέας Υόρκης. «Τα μίνιμαλ ρούχα είναι ιδανικά αν θέλεις να αναδείξεις το νέο σου tattoo. Οπότε μήπως τελικά αυτό το καλοκαίρι είναι η καλύτερη στιγμή για να το τολμήσεις»;

Όποιος κι αν είναι ο λόγος για τον οποίο θέλεις ένα νέο τατουάζ, αν σκέφτεσαι να προσθέσεις ένα στη συλλογή σου, υπάρχουν μερικά σχέδια που οι επαγγελματίες πιστεύουν ότι θα είναι trend για το καλοκαίρι.

Πώς να φροντίσεις το νέο σου τατουάζ, σύμφωνα με τους ειδικούς

«Tail tats»

Τα «Tail Tats» είναι ακριβώς αυτό που ακούγεται: τατουάζ στο κάτω μέρος της πλάτης σου πιο κοντά στην ουρά σου. Ο Paulino πιστεύει ότι το δημοφιλές στυλ της δεκαετίας του '90 θα κάνει επίσης μεγάλη επιστροφή.

Το κάτω μέρος της πλάτης επιτρέπει την απόλυτη δημιουργική ελευθερία, οπότε αν σκέφτεσαι αυτό το σημείο, μπορείς να πάρεις τα πάντα, από μίνιμαλ, κομψά σχέδια, φλοράλ τατουάζ ή ακόμα πιο περίπλοκα και περίτεχνα σχέδια.

Πεταλούδες

Μια άλλη τάση των tattoo της δεκαετίας του '90 έρχεται πάλι στη μόδα: Τα τατουάζ πεταλούδας.

«Οι πεταλούδες είναι τόσο διαχρονικές και όμορφες, ωστόσο έπεσαν από τη δημοτικότητά τους αφού θεωρήθηκαν πολύ συνηθισμένες, λέει ο Paulino. Αν θέλεις το δικό σου τατουάζ πεταλούδας αλλά θέλεις να ξεχωρίζεις από το πλήθος, πρόσθεσε μια πινελιά προσωπικότητας στο σχέδιό σου. Τα πάντα, από τη χρήση διαφορετικού χρώματος μελανιού έως το να κάνεις το τατουάζ πιο αφηρημένο στο σχεδιασμό, μπορούν να προσθέσουν ένα πιο μοναδικό φινίρισμα στο τατουάζ.

Διακοσμητικά τατουάζ

Τα διακοσμητικά τατουάζ, δηλαδή το στυλ του τατουάζ που μιμείται τα ξυλόγλυπτα, αναμένεται επίσης να κάνουν θραύση αυτό το καλοκαίρι.

Τα διακοσμητικά τατουάζ γίνονται συνήθως με μαύρο μελάνι, γι' αυτό παίξε με τον αρνητικό χώρο, το χρώμα και τo σημείο που θέλεις να το κάνεις, όταν θα σκεφτείς ιδέες για το σχέδιό σου.