Η υποαλλεργική σειρά Le Petit Marseillais με Αλόε Βέρα

10.11.2016
Τα πιο σημαντικά πράγματα στη ζωή, είναι κρυμμένα μέσα στις πιο απλές απολαύσεις! Για να νιώθουμε ευεξία, θέλουμε η επιδερμίδα μας να είναι υγιής, ενυδατωμένη και να μυρίζει υπέροχα! Για να το καταφέρουμε αυτό, είναι απαραίτητο να την προστατεύουμε και να την περιποιούμαστε με τα καλύτερα προϊόντα που την ενυδατώνουν, ενώ παράλληλα της χαρίζουν ένα ευχάριστο και απαλό άρωμα!

Η υποαλλεργική σειρά Le Petit Marseillais®, με εκχύλισμα Αλόε Βέρα, είναι εδώ και είναι ειδικά σχεδιασμένη για τις ευαίσθητες επιδερμίδες! Τα προϊόντα της σειράς, συνδυάζουν τη φροντίδα της ευαίσθητης επιδερμίδας με τα απολαυστικά αρώματα και τα συστατικά του Le Petit Marseillais®, δημιουργώντας μια αίσθηση ηρεμίας και ευχαρίστησης, ελαχιστοποιώντας τους ερεθισμούς.

Η σειρά διαθέτει αφρόλουτρα και ενυδατικό γαλάκτωμα, ειδικά σχεδιασμένα για ευαίσθητες επιδερμίδες που ξεχωρίζουν για τα αρώματα από Άνθη Μηλιάς, Βερικοκιάς και Αμυγδαλιάς.

Ανακαλύψτε τα μαζί με τα νέα προϊόντα της σειράς με Αλόε Βέρα και Βούτυρο Αμυγδάλου. Το κύριο συστατικό των προϊόντων της σειράς είναι το εκχύλισμα Αλόε Βέρα.

Η Αλόε Βέρα είναι αναγνωρισμένη εδώ και αιώνες για τις πολυάριθμες καλλυντικές της ιδιότητες.

Είναι ένα είδος αλόης που ευδοκιμεί ιδιαίτερα στις ηλιόλουστες νότιες χώρες.

Ο χυμός της αλόης, ο οποίος εξάγεται από τα φύλλα της, είναι γνωστός για τις ενυδατικές και καταπραϋντικές ιδιότητές του. Αποτελεί βασικό συστατικό όλων των προϊόντων για ευαίσθητες επιδερμίδες.

Το φυτό αυτό είναι πλούσιο σε νερό, αντέχει σε σκληρές συνθήκες, όπως το κρύο, τη ζέστη και τη ξηρασία και όλη η δύναμή του βρίσκεται στο χυμό του. Διακρίνεται για την ηρεμιστική και καταπραϋντική του δράση, η οποία παρέχει ανακούφιση και στις πιο ευαίσθητες επιδερμίδες.

Τα προϊόντα της σειράς

ΝΕΟ Υποαλλεργικό Αφρόλουτρο Le Petit Marseillais με εκχύλισμα Αλόε Βέρα και Βούτυρο Αμυγδάλου

Αφεθείτε στην κρεμώδη υφή και το ευχάριστο άρωμά του από βούτυρο αμυγδάλου, για μια πραγματική στιγμή περιποίησης και απόλαυσης.

Καθαρίζει απαλά και θρέφει την επιδερμίδα, προσφέροντας μια μοναδική αίσθηση ανακούφισης και άνεσης.

Προτεινόμενη λιανική τιμή: 5,65 € (650ml)

ΝΕΟ Υποαλλεργικό Ενυδατικό Γαλάκτωμα Βαθιάς Θρέψης Le Petit Marseillais με εκχύλισμα Αλόε Βέρα και Βούτυρο Αμυγδάλου

Καταπραΰνει και ενδυναμώνει την ευαίσθητη και πολύ ξηρή επιδερμίδα.

Ανακουφίζει από το αίσθημα του τραβήγματος. Περιέχει άρωμα ειδικά

σχεδιασμένο για ευαίσθητες επιδερμίδες.

Προτεινόμενη λιανική τιμή: 5,48 € (250ml)

Βούτυρο Αμυγδάλου

Η αμυγδαλιά, από την οποία προέρχεται το βούτυρο γλυκού αμυγδάλου, έχει

εμπνεύσει τον αρχαίο ελληνικό μύθο του Δημοφώντα και της Φυλλίδας: η

Φυλλίδα, κόρη του βασιλιά της Θράκης, αυτοκτόνησε από τον καημό της

και μεταμορφώθηκε σε αμυγδαλιά, επειδή ο αγαπημένος της

Δημοφώντας, γιος του Θησέα και της Φαίδρας, αργούσε να επιστρέψει κοντά της. Όταν

επέστρεψε τελικά ο Δημοφώντας, αγκάλιασε το δέντρο και τα κλαδιά του άρχισαν να

ανθίζουν.

Το βούτυρο αμυγδάλου, έχει κρεμώδη υφή που μαλακώνει και θρέφει το ξηρό δέρμα. Είναι

πλούσιο σε πρωτεΐνες και βιταμίνη D.

Υποαλλεργικό Αφρόλουτρο Le Petit Marseillais με εκχύλισμα Αλόε Βέρα και Άνθη Μηλιάς

Η τζελ υφή του χαρίζει στην ευαίσθητη και εύθραυστη επιδερμίδα μια μοναδική αίσθηση απαλότητας. Αφεθείτε στο φρουτώδες λαχταριστό άρωμα του άνθους μηλιάς για μια πραγματική στιγμή περιποίησης και απόλαυσης. Ενυδατώνει και προστατεύει την επιδερμίδα.

Προτεινόμενη λιανική τιμή: 5,65 € (650ml)

Άνθη Μηλιάς

Τα Άνθη Μηλιάς που χρησιμοποιεί η σειρά προϊόντων Le Petit Marseillais προέρχονται από τη Γαλλία. Διαλεγμένα ένα-ένα στο χέρι και αποξηραμένα με προσοχή, περιποιούνται το δέρμα με ένα ενυδατικό φυσικό εκχύλισμα. Υποαλλεργικό Αφρόλουτρο Le Petit Marseillais με εκχύλισμα Αλόε Βέρα και Άνθη

Αμυγδαλιάς

Αφεθείτε στην κρεμώδη υφή και το ευχάριστο άρωμά του από άνθη βερικοκιάς, για μια πραγματική στιγμή περιποίησης και απόλαυσης.

Προστατεύει την επιδερμίδα σας από την ξηρότητα, ενώ απολαμβάνετε μια αίσθηση ανακούφισης και άνεσης με ένα απαλό άρωμα.

Προτεινόμενη λιανική τιμή: 5,65 € (650ml)

Αμύγδαλο

Το αμύγδαλο είναι ο καρπός της αμυγδαλιάς, ένα από τα πρώτα οπωροφόρα δέντρα που ανθίζει κάτω από τον ήλιο της Μεσογείου.

Το έλαιο αμυγδάλου προέρχεται από αυτόν τον καρπό. Από τους αρχαίους χρόνους χρησιμοποιείται για τις καλλυντικές, αποσκληρυντικές, θρεπτικές και ενυδατικές του ιδιότητες.

Υποαλλεργικό Αφρόλουτρο Le Petit Marseillais με εκχύλισμα Αλόε Βέρα και Άνθη

Βερικοκιάς

Η κρεμώδης υφή του χαρίζει στην ευαίσθητη επιδερμίδα πραγματική απαλότητα και άνεση με ένα απαλό άρωμα. Θρέφει την επιδερμίδα, καταπραΰνει άμεσα τους ερεθισμούς και την προστατεύει από την ξηρότητα.

Προτεινόμενη λιανική τιμή: 5,65 € (650ml)

Βερίκοκο

Η βερικοκιά λατρεύει τις ηλιόλουστες μέρες και ευδοκιμεί κάτω από τον ζεστό ήλιο του Νότου! Παράγει καρπούς με βελούδινο φλοιό και χυμώδη σάρκα που ωριμάζουν το καλοκαίρι. Το βερίκοκο, καρπός με λαχταριστό άρωμα, που τρέφεται από τον ήλιο, είναι ιδιαίτερα αγαπητό για τη γεμάτη σάρκα και το άρωμα του. Από αυτό, εκχυλίζεται ένας χυμός, που περιέχει όλα τα θρεπτικά και καταπραϋντικά οφέλη που χρειάζεται η επιδερμίδα.

Όλα τα υποαλλεργικά προϊόντα Le Petit Marseillais® διαθέτουν ουδέτερο PH για την επιδερμίδα, είναι δερματολογικά ελεγμένα, τα αρώματά τους είναι ειδικά σχεδιασμένα για ευαίσθητες επιδερμίδες και η σύνθεσή τους ελαχιστοποιεί τον κίνδυνο αλλεργιών. Κάθε φορά που τα χρησιμοποιείτε, θα ανακαλύπτετε τις καταπραϋντικές και αντιερεθιστικές τους ιδιότητες. Αποτέλεσμα, μια ολοκληρωμένη φροντίδα που σας δίνει επιπλέον θρέψη και ανακουφίζει από την αίσθηση τραβήγματος και ξηρότητας.