3 σημεία που χρειάζονται την προσοχή σου τώρα

05.01.2017
Φυσικά και η επιδερμίδα σου είναι σε πρώτο πλάνο κάθε μέρα, τώρα όμως που ο χειμώνας έχει έρθει για τα καλά δεν μένει παρά να όμως και το κορμί σου θέλει την προσοχή και κυρίως την φροντίδα σου. Παρακάτω θα μάθεις ποια είναι εκείνα τα σημεία που δεν θα έπρεπε να ξεχνάς να προσέχεις.

Τα πόδια σου:

Φυσικά και τώρα που χειμωνιάζει το πεντικιούρ το έχεις ξεχάσει, όμως μην ξεχνάς πως το πεντικιούρ σου είναι απαραίτητο και τον χειμώνα αφού τα πόδια σου πρέπει να δείχνουν περιποιημένα αλλά και να είναι γιατί τα αισθάνεσαι πιο ξεκούραστα. Μην ξεχνάς πόσο πολύ υποφέρουν μέσα σε μπότες και μποτάκια. περιποίησου τα πόδια σου σαν να ήταν καλοκαίρι και μην τα ξεχνάς επειδή κρύβονται κάτω από ζεστές κάλτσες και καλσόν.

Τα χέρια σου:

Tα χέρια σου πρέπει να έχουν τπροσοχή σου ειδικά τώρα που λόγω του καιρού έχουν την τάση να είναι πιο ξηρά ενώ ταλαιπωρούνται από το κρύο έξω αλλά και τα κρύα νερά στο πλύσιμο. Τα πετσάκια, οι παρανυχίδες και τα ξεβαμμένα νύχια δεν είναι επίσης ότι καλύτερο για την εμφάνιση των χεριών σου και καλό είναι να τα περιποιείσαι και σπίτι με τα κατάλληλα λαδάκια.

Τα χειλάκια σου:

Θα έχεις δει πως τα χείλη σου πολλές φορές από το κρύο αρχίσουν και σκάνε και τότε είναι που πρέπει να τα προσέξεις και να τα φροντίσεις κατάλληλα. Άπλωσε τους το λιπ-μπαλμ ή ακόμη και λίγη βαζελίνη και θα δεις πώς θα γίνουν απαλά και έτοιμα για φίλημα.