Τα πάντα για σέξι μαυρισματάκι χωρίς ήλιο!

15.06.2011
Θέλεις να πάρεις χρωματάκι πριν βγεις στη θάλασσα για μπάνιο αλλά δεν ξέρεις ποια μέθοδο να ακολουθήσεις για να μην είσαι άσπρη σαν το γάλα;

Θέλεις να πάρεις χρωματάκι πριν βγεις στη θάλασσα για μπάνιο αλλά δεν ξέρεις ποια μέθοδο να ακολουθήσεις για να μην είσαι άσπρη σαν το γάλα; Οι τρόποι για να πάρεις χρωματάκι δεν θέλουν κόπο αλλά τρόπο. Διάβασε παρακάτω όλα όσα πρέπει να ξέρεις για να εντυπωσιάσεις και φέτος στην παραλία με το σέξι χρώμα σου!

Γενικά: η καθαρή επιδερμίδα και η σωστή ενυδάτωση κρύβονται πίσω από το τέλειο "τεχνητό" μαύρισμα, αφού για να απλώσεις την κρεμούλα αυτομαυρίσματος πρέπει πρώτα να έχεις φροντίσει η επιδερμίδα σου να έχει πρώτα νιώσει τη χαρά της απολέπισης. Εκτός από αυτό, φρόντισε να μην έχεις "μπαλώματα" όποια μέθοδο αυτομαυρίσματος και να επιλέξεις αφού το αποτέλεσμα θα είναι αντιαισθητικό αν υπάρχουν σημεία που δεν έχουν καλυφθεί καλά με κάποιο προϊόν αυτομαυρίσματος.

Απολέπιση για πάντα: τα νεκρά κύτταρα μπλοκάρουν την επιφάνεια της επιδερμίδας σου με αποτέλεσμα αν απλώσεις κάποιο προϊόν αυτομαυρίσμτος το αποτέλεσμα να μη σε ευχαριστήσει και πολύ. Μετά το μπάνιο φρόντισε να κάνεις απολέπιση σώματος με κυκλικές κινήσεις με ένα απλό απολεπιστικό προϊόν που θα αφήσει το δέρμα σου καθαρό έτσι ώστε να μπορεί να δεχθεί τα συστατικά του προϊόντος αυτομαυρίσματος για να εισχωρήσουν στο δέρμα!

Γίνε φαν του WomenOnly και στο Facebook: https://www.facebook.com/womenonly.gr

Ενυδάτωση: στην περίπτωση που χρησιμοποιήσεις ενυδατική κρέμα ή σπρέι ή ακόμη και αφρό που είναι πιο απαλός, το απαραίτητο που πρέπει να κάνεις είναι να ενυδατώσεις σωστά και σε βάθος την επιδερμίδα σου! Προτίμησε μια ενυδατική με καταπραϋντικά στοιχεία αν έχεις κοκκινίλες κ.λ.π. έτσι ώστε το αποτέλεσμα του αυτομαυρίσματος να μην έχει "μπαλώματα" κατά την εφαρμογή του και το αποτέλεσμα είναι άκρως αντιαισθητικό.

Τιπ: Φρόντισε η απολέπιση να γίνει 24 ώρες πριν την εφαρμογή του προϊόντος αυτομαυρίσματος!

Σολάριουμ: έχεις ακούσει πολλές θεωρίες που λένε το σολάριουμ έχει διάφορες επιπτώσεις στο δέρμα σου και καλό είναι να το αποφεύγεις. Όπως και σε όλα τελικά τα πράγματα και στην περίπτωση του σολάριουμ η υπερβολή είναι αυτή που κάνει κακό στο δερματάκι σου και μπορεί να προκαλέσει ( από ένα αριθμό συνεδριών και πάνω και ανάλογα με την επιδερμίδα σου) πρόωρη γήρανση, ρυτίδες, ευρυαγγείες, χαλάρωση αλλά και να δείχνει το δέρμα πολύ θαμπό και ίσως να προκληθούν προκαρκινοματώδεις βλάβες, όπως λένε οι ειδικοί. Για να πάρεις λίγο χρωματάκι- και όχι να γίνεις κατράμι- 3-4 συνεδρίες είναι αρκετές για να δώσεις στο δερματάκι σου καλοκαιρινή όψη. Απόφυγε όσο γίνεται τις υπερβολές του να αρχίζεις το σολάριουμ από το χειμώνα για να είσαι ήδη μαυρισμένη το καλοκαίρι ειδικά αν έχεις πολύ ανοιχτόχρωμο δέρμα. Εξάλλου μην ξεχνάς ότι το μαύρο-κατράμι λουκ είναι out of fashion την εποχή του τα βαμπίρ έχουν κάνει θραύση!

Η κρέμα αυτομαυρίσματος, το σπρέι και ο αφρός: το μυστικό της επιτυχία της κρέμας είναι η απόχρωση της σε σχέση με αυτή της επιδερμίδας σου, ο τρόπος που θα το απλώσεις και το να επιλέξεις το προϊόν εκείνο που είναι ιδανικό για εσένα. Αν έχεις πολύ ανοιχτόχρωμο δερματάκι, τότε το μαύρισμα πρέπει να είναι σταδιακό και δεν πρέπει να το παρακάνεις με την ποσότητα. Αν έχεις "μεσαίο" χρωματάκι επιδερμίδας καλά θα κάνεις να επιλέξεις ένα σπρέι ή αφρό που θα απλωθεί τέλεια και το αποτέλεσμα θα δείχνει πολύ φυσικό. Αν έχεις σκουρόχρωμη επιδερμίδα τότε προτίμησε μια ενυδατική λοσιόν που θα "ποτίσει" στο δερματάκι σου και θα σου χαρίσει φυσικό ομοιόμορφο χρώμα.

Τιπ: Αν έχεις ανοιχτόχρωμο δερματάκι τότε ανάμειξε την κρέμα αυτομαυρίσματος που έχεις επιλέξει με ενυδατική κρεμούλα και το αποτέλεσμα θα είναι τέλειο!

Από την Ελένη Αναστασάκη