Η θεραπεία της Eva Mendes για να προλάβει τη χαλάρωση στην περιοχή του λαιμού

26.11.2020
Η θεραπεία της Eva Mendes για να προλάβει τη χαλάρωση στην περιοχή του λαιμού
Η star αποκαλύπτει τα μυστικά ομορφιάς της

Η Eva Mendes φημίζεται για την εξωτική ομορφιά της και παρ'όλο που τα τελευταία χρόνια λείπει από τη δημοσιότητα, πάντοτε εντυπωσιάζει όταν αποφασίζει να κάνει μια δημόσια εμφάνιση.

Δες και αυτό: Emily Ratajkowski: Οι επεμβάσεις που έχει κάνει στο πρόσωπο της

Πρόσφατα, η 46χρονη ηθοποιός και σύζυγος του Ryan Gosling μοιράστηκε μέσω social media μια φωτογραφία που δείχνει την ίδια να κάθεται στην καρέκλα της αισθητικού Maria Vergara, έχοντας στο λαιμό της μικροσκοπικές βελόνες- σύριγγες. Όπως αποκάλυψε η ίδια, πρόκειται για μία μη επεμβατική ενέσιμη θεραπείας σύσφιξης της περιοχής του λαιμού που ονομάζεται ”mono-threading", ενώ δε δίστασε να μοιραστεί περισσότερα για τη θεραπεία σε σχόλιο κάτω από τη φωτογραφία.

«Τα mono threads ενεργοποιούν τη σύνθεση κολλαγόνου, η οποία γεμίζει σταδιακά την επιδερμίδα, προσφέροντας σύσφιξη και αναζωογόνηση. Ο βελονισμός χρησιμοποιείται κυρίως για την ανακούφιση από την ταλαιπωρία που σχετίζεται με μια ποικιλία ασθενειών και καταστάσεων. Τα νήματα είναι αυτά που διεγείρουν το κολλαγόνο για να αποφευχθεί η χαλάρωση της επιδερμίδας στην περιοχή του λαιμού», έγραψε η ίδια.