Meghan Markle - 5 μυστικά ομορφιάς της που θα εφαρμόσουμε

11.06.2018
Meghan Markle - 5 μυστικά ομορφιάς της που θα εφαρμόσουμε
Ποια είναι τα πιο αναπάντεχα και προσιτά beauty μυστικά της Meghan Markle;

Είναι μια καλλονή και περί τούτου δεν χωράει αμφιβολία. Η Meghan Markle, πλέον Δούκισσα του Sussex, έχει τη στόφα σταρ του Hollywood, ένα ζηλευτό DNA και εντυπωσιακή εξωτική ομορφιά.

Ωστόσο, όπως η ίδια έχει παραδεχτεί πολλάκις, η ρουτίνα ομορφιάς της είναι απλή αλλά και συγκεκριμένη ενώ εμπιστεύεται τους ειδικούς για την φροντίδα της επιδερμίδας της, όσο πιο συχνά μπορεί. Πολλά από τα μυστικά της ομορφιάς της, ωστόσο μπορείς να τα εφαρμόσεις και εσύ, αφού είναι απλά και προσιτά από όλους!

Μέσα από το The Tig, το πρώην προσωπικό της blog, η Meghan μοιράστηκε στο παρελθόν πολλά beauty tips της και εμείς σου αποκαλύπτουμε τα 5 αγαπημένα μας!

#1 Έτοιμη σε 5 λεπτά!

Η Meghan αποκαλύπτει πως υπάρχει ένας εύκολος τρόπος να μειώσεις την πρωινή σου ρουτίνα ομορφιάς σε μόλις 5 λεπτά! Ο τρόπος; Να μην φορέσεις foundation! Αντιθέτως δώσε φως στο βλέμμα σου και κάλυψε ελαφρά τυχόν ατέλειες με ένα κονσίλερ, βάλε μάσκαρα, λίγο ρουζ και ένα balm για τα χείλη. Η ίδια μάλιστα δεν δίστασε να αποκαλύψει πως αυτό είναι ίσως το αγαπημένο της look!

#2 Το μυστικό για μακριές βλεφαρίδες

Η Meghan δεν ξεχνά να θρέφει καθημερινά τις βλεφαρίδες της με ένα δυναμωτικό προιόν. Εκείνη προτιμά το Revitalash, εμείς όμως εγγυώμαστε πως και το καστορέλαιο κάνει την ίδια ακριβώς δουλειά!

#3 Επισκέψου τον ειδικό!

Η Meghan Markle λατρεύει να φροντίζει σε βάθος το δέρμα της με ειδικές θεραπείες που προσφέρονται στην καρέκλα του αισθητικού. Βάλε στο πρόγραμμά σου ένα ειδικό μασάζ προσώπου για να μεγιστοποιήσεις την δράση κάθε κρέμας και να αναζωογονήσεις τους μύες του προσώπου.

#4 Η μαγική κίνηση για όγκο στα μαλλιά!

Ανάμεσα σε δύο λουσίματα, τη μέρα που τα μαλλιά αρχίζουν να μοιάζουν λίγο πιο βαριά, κάνε το κόλπο της Meghan. Η ίδια ψεκάζει στα μαλλιά της ένα ελαφρύ texturising spray, ενώ έχει σκύψει και έχει φέρει τα μαλλιά της μπροστά. Ύστερα σηκώνεται προς τα πίσω με δύναμη, μια κίνηση που τους προσθέτει άμεσα όγκο και τα κάνει να μοιάζουν... φρεσκολουσμένα!

#5 Το χαμόγελο!

"Όλοι δείχνουν πιο όμορφοι όταν χαμογελούν!" λέει η ίδια και ενώ δεν έχει καμία σχέση αυτό με "παραδοσιακή ομορφιά" και προιόντα, είναι ίσως και το πιο χαρακτηριστικό για την ίδια beauty tip! Τόλμησέ το καθημερινά!