Το σέρουμ-θαύμα σε μεταμορφώνει τις γιορτές

21.12.2011
Θέλεις λαμπερό δερματάκι, αλλά φαίνεται ότι η ενυδατική σου κρέμα και τα προϊόντα καθαρισμού δε σε καλύπτουν πια;

Θέλεις λαμπερό δερματάκι, αλλά φαίνεται ότι η ενυδατική σου κρέμα και τα προϊόντα καθαρισμού δε σε καλύπτουν πια; Μήπως απλά φταίει ότι έχεις βγάλει εκτός της ρουτίνας της ομορφιά σου τον θαυματουργό ορό; Διάβασε παρακάτω τα πάντα για το σέρουμ και τις ευεργετικές του ιδιότητες για το δερματάκι σου και άφησε το να λάμψει χωρίς προηγούμενο!

Γενικά: Τα serums ή οροί στα ελληνικά είναι μια ειδική και πολύ σημαντική κατηγορία καλλυντικών, που από πολλούς χαρακτηρίζεται ως θαύμα! Το σέρουμ είναι στην ουσία ένα καλλυντικό με υψηλή συγκέντρωση δραστικών συστατικών και υφή υδαρή, ώστε να απορροφώνται πιο γρήγορα από την επιδερμίδα και να διεισδύουν σε μεγαλύτερο βάθος, σε σχέση με τις ενυδατικές κρέμες.

Έτσι, η περιποίηση που προσφέρουν είναι πιο εντατική, πιο άμεση και μεγαλύτερης διάρκειας. Με δυο λόγια τα serums είναι η πολυβιταμίνη του... δέρματος και καλά θα κάνεις να την βάλεις στην καθημερινή ρουτίνα της περιποίησης της. Αρχικά δημιουργήθηκαν για να καταπολεμήσουν την αφυδάτωση της επιδερμίδας, τους ερεθισμούς, τις λεπτές γραμμές και τις ρυτίδες. Μετά όμως εμπλουτίστηκαν με περισσότερα δραστικά συστατικά, οι ωφέλειές τους πολλαπλασιάστηκαν και σήμερα σου χαρίζουν την απίστευτη λάμψη που ακτινοβολεί το δερματάκι σου μετά το σέρουμ!

Άρχισε να απλώνεις το σέρουμ σου: οι σημαντικές αντιγηραντικές του δράσεις δεν είναι το μόνο θετικό που σου προσφέρει το σέρουμ, αφού εξαφανίζει τις λεπτές γραμμούλες στο υπέροχο προσωπάκι σου. Τι άλλο κάνει το σέρουμ για το δερματάκι σου: ενυδάτωση, σύσφιξη, ανόρθωση, ενεργοποίηση της παραγωγής κολλαγόνου και ελαστίνης, ενίσχυση της άμυνας του δέρματος ενάντια στους περιβαλλοντικούς παράγοντες αλλά και της κυτταρικής ανανέωσης και καταπολέμηση των μαύρων κύκλων γύρω από τα μάτια! Με άλλα λόγια το σέρουμ είναι το απαραίτητο εργαλείο περιποίησης της επιδερμίδας που δεν πρέπει με τίποτα να λείπει από το νεσεσέρ των καλλυντικών σου.

Πώς το χρησιμοποιείς: 2 φορές την ημέρα (πρωί και βράδυ) χρήσης του σέρουμ είναι αρκετές για να κάνουν θαύματα στην επιδερμίδα σου! Βάλε μια σταγόνα σέρουμ(αφού έχει πολύ συμπυκνωμένη σύσταση) στις άκρες των δαχτύλων σου και άπλωσε καλά σε πρόσωπο και λαιμό. Μετά βάλε την κρέμα νύχτας ή ημέρας και είσαι έτοιμη!

Σε ποια ηλικία είναι απαραίτητο: μετά τα 30-35, το σέρουμ γίνεται το απαραίτητο εργαλείο της ομορφιάς σου, γι’αυτό μην το ξεχνάς! Βάλε σήμερα κιόλας το σέρουμ μέσα στο νεσεσέρ των καλλυντικών σου και θα δεις την επιδερμίδα σου πιο λαμπερή και αστραφτερή από ποτέ!

Από τη Μαρία Αντωνιάδου, Επιμέλεια: Ελένη Αναστασάκη