Νύχια «chocolate-milk»: Καλοκαιρινή σοκολάτα στα δάχτυλά σου

31.05.2023
Νύχια «chocolate-milk»: Καλοκαιρινή σοκολάτα στα δάχτυλά σου
(photo: @luxe.nailstudio)
Το καλοκαίρι προ των πυλών και ιδού οι νέες τάσεις στο μανικιούρ!

Τα αγαπάμε τα ζωάκια και αυτό φαίνεται και στις τάσεις των μαλλιών καθώς τα πιο πρόσφατα look φαίνεται να εμπνέονται από το ζωικό βασίλειο: κούρεμα «χταπόδι» κούρεμα «λύκου», ακόμη και κούρεμα «μέδουσα» είναι μερικά από τα hot trends του καλοκαιριού. Όσον αφορά στα νύχια, όμως, φαίνεται ότι κάτι συμβαίνει με το φαγητό. Υπάρχουν τα δημοφιλή νύχια «γλασέ ντόνατ», η εντελώς καινούργια τάση «strawberry milk» και η τελευταία τρέλα: τα νύχια «chocolate-milk».

Συνέχισε να διαβάζεις για να μάθεις για το νέο «σοκολατένιο» trend, πώς να πετύχεις το look αλλά και να δεις φωτογραφίες που μπορείς να πάρεις μαζί σου στο επόμενο ραντεβού σου στο nail salon.

Τι είναι τα chocolate milk νύχια;

Τα chocolate milk νύχια είναι ένα παιχνίδι στο μανικιούρ με το milk-bath, μιας από τις πιο δημοφιλείς τάσεις ουδέτερων νυχιών τον τελευταίο καιρό. Όπως λέει στο popsugar η nail artist των celebrity Sonya Meesh. «Όπως το trend καπουτσίνο ή το boba-milk-tea, το chocolate milk είναι μια υπέροχη ουδέτερη εμφάνιση που ξεχωρίζει από μόνη της σε κοντά ή μακριά νύχια, καθιστώντας το πολύ ευκολοφόρετο στις περισσότερες αποχρώσεις του δέρματος».

7 κόλπα για να κρατήσει όσο το δυνατόν περισσότερο το μανικιούρ και το πεντικιούρ στα νύχια σου

Ενώ τα milk-bath νύχια έχουν συνήθως ένα λευκό, γαλακτερό χρώμα βάσης και τα strawberry milk νύχια έχουν ένα ημιδιαφανές παστέλ ροζ, τα chocolate-milk νύχια έχουν ένα ανοιχτό καφέ χρώμα που μοιάζει με την εμφάνιση της σοκολάτας γάλακτος, εξ ου και το όνομα. Το χρώμα μπορεί να ποικίλει από ένα βαθύ σοκολατί καφέ έως ένα ανοιχτό καφέ, ανάλογα με το πόσο «σιρόπι σοκολάτας» θα αποφασίσεις να προσθέσεις.

Τα καλά νέα είναι ότι όταν θα είσαι έτοιμη να δοκιμάσεις το trend μόνη σου, είναι εύκολο να το πετύχεις.

Είτε έτσι είτε αλλιώς, θα ξεκινήσεις λιμάροντας και διαμορφώνοντας τα νύχια σου (ή μπορείς να το ζητήσεις από μια nail artist να στο κάνει) στο επιθυμητό σχήμα.

Θα χρειαστεί επίσης να καθαρίσεις τη βάση των νυχιών σου και να κόψεις –αν υπάρχουν -τα πετσάκια. Μόλις γίνει αυτό, άπλωσε δύο στρώσεις από το αγαπημένο σου καφέ χρώμα και αυτό ήταν!

Δες παρακάτω μερικά παραδείγματα:

{https://www.instagram.com/p/BzyC7R0pn_T/}

{https://www.instagram.com/p/CsD0f7zLYMq/}

{https://www.instagram.com/p/CsBsYH8sIjy/}

{https://www.instagram.com/p/CsFBFQCLyk7/?img_index=1}

{https://www.instagram.com/p/CkjHSX1skfi/}

Τελευταία τροποποίηση στις 31.05.2023 - 00:24