Τα δραματικά επίπεδα είναι ο καλύτερος τρόπος να αποκτήσεις όγκο χωρίς κόπο

25.08.2022
Τα δραματικά επίπεδα είναι ο καλύτερος τρόπος να αποκτήσεις όγκο χωρίς κόπο
6 τρόποι να υιοθετήσεις το νέο cool κούρεμα

Υπάρχει αναμφίβολα κάτι γοητευτικό στα μακριά μαλλιά ενός μήκους, αλλά για το φθινόπωρο, το TikTok έχει ορίσει τα δραματικά επίπεδα το απόλυτο κούρεμα. Το στυλ έχει υιοθετήσει και η Matilda Djerf, το μοντέλο, influencer και It girl από τη Σουηδία. Τα φουντωτά στρώματα της Djerf, σε στυλ δεκαετίας του '70, ήταν το σήμα κατατεθέν της εδώ και χρόνια, αλλά η συγκεκριμένη επιλογή πραγματικά απογειώθηκε χάρη στη δημοφιλή πλατφόρμα social media.

Το Sachel είναι η πιο δροσερή τάση μαλλιών που πρέπει να γνωρίζεις για το φθινόπωρο

Παρακάτω θα βρεις μερικούς τρόπους να υιοθετήσεις αυτό το στυλ:

Ρετρό αφράτες στρώσεις

Οι εμβληματικές ρετρό στρώσεις της Matilda Djerf απογειώθηκαν στο TikTok και προσθέτουν πάρα πολύ όγκο.

Μακριά στρώματα

Εάν θέλεις να διατηρήσεις το μήκος στα μαλλιά σου αλλά και να εισάγεις λίγη κίνηση, τα στρώματα μήκους στην κλείδα και τα στρώματα μέχρι το στήθος θα προσθέσουν υφή.

Τα στρώματα της Rachel της δεκαετίας του '90

Άλλη μια δραματική πολυεπίπεδη επιλογή που δεν μπορούμε να ξεχάσουμε; Το Rachel, το οποίο συνδυάζει μακριές και μίντι στρώσεις που πλαισιώνουν το πρόσωπο.

Στρώματα στο μήκος της γνάθου

Αυτό είναι ένα τέλειο υβρίδιο στρωμάτων της δεκαετίας του '70 με την κομψή γοητεία του blow χτενίσματος της δεκαετίας του '90.

Σύγχρονες στρώσεις

Λεπτές, μακρύτερες στρώσεις βρίσκονται διάσπαρτες στα μαλλιά.

Στρώσεις μέχρι το πηγούνι

Τα στρώματα μήκους μέχρι το πηγούνι βοηθούν στο πλαισίωμα του προσώπου και προσθέτουν κίνηση και ευκρίνεια. Δίνουν επίσης ευελιξία στα μαλλιά, δημιουργώντας μια εμφάνιση σε μεσαίο μήκος από μπροστά, ενώ διατηρούν το μήκος στο πίσω μέρος.