Το σοκολατένιο κερασί χρώμα μαλλιών είναι το must του Φθινοπώρου

27.08.2022
Το σοκολατένιο κερασί χρώμα μαλλιών είναι το must του Φθινοπώρου
Η χρωμίστρια Jenna Perry εξηγεί τη νέα μεγάλη τάση

Το περασμένο φθινόπωρο, η colorist Jenna Perry, της οποίας η λίστα με πελάτισσες υψηλού προφίλ περιλαμβάνει τις Bella Hadid, Maude Apatow και Chloë Sevigny, ήταν κυρίαρχος της τάσης στο χρώμα των μαλλιών του κόκκινου χαλκού και της μόκας σοκολάτας. Τώρα, η επαγγελματίας προβλέπει ότι η επόμενη απόχρωση του φθινοπώρου θα είναι το σοκολατί κερασί χρώμα μαλλιών, μια απόχρωση που προσγειώνεται κάπου ανάμεσα σε αυτές τις προηγούμενες αποχρώσεις.

Το κούρεμα «πεταλούδα» είναι ο πιο όμορφος τρόπος να προσθέσεις όγκο και υφή στα μακριά μαλλιά

«Ο τόνος είναι πολύ παιχνιδιάρικος και λαμπερός», λέει η Perry. Αυτό που είναι ακόμα πιο δελεαστικό, ειδικά για όποια παίζει με την ιδέα να γίνει κοκκινομάλλα: «Είναι σα να φλερτάρεις με την εικόνα της κοκκινομάλλας χωρίς να τα κάνεις χάλκινα». Απαιτεί επίσης πολύ χαμηλότερη συντήρηση. «Η ομορφιά αυτού σε σχέση με το να είσαι μια αληθινή κοκκινομάλλα είναι ότι διαρκεί λίγο περισσότερο και δεν οξειδώνεται τόσο γρήγορα», λέει η Perry. «Διαρκεί έως και τρεις μήνες!»

Αν ζητήσεις αυτό το σοκολατένιο κερασί χρώμα μαλλιών στο κομμωτήριο, αν έχεις μια βαθιά μελαχρινή βάση μπορεί να περιμένεις να δεις μια σειρά από κόκκινες-βιολετί γυαλάδες προσαρμοσμένες σε αυτό που θα φέρει τα μαλλιά σε αυτή την τέλεια απόχρωση του βυσσινί, λέει η Perry. Και για να διατηρήσεις το χρώμα στο σπίτι, συνιστά προσεκτικά κοκτέιλ σαμπουάν και κοντίσιονερ για χρώματα με βάση το κόκκινο και το μελαχρινό χρώμα (με περισσότερο από το τελευταίο, για να διασφαλιστεί ότι δεν θα κοκκινίσει πολύ).