Οι μεγαλύτερες τάσεις στα χρώματα μαλλιών για το 2021

31.12.2020
Οι μεγαλύτερες τάσεις στα χρώματα μαλλιών για το 2021
'Οσα μοιράζονται οι κορυφαίοι colourists της βιομηχανίας

Είτε πρόκειται για χωρισμό, αλλαγή δουλειάς, είτε απλώς για να επιβιώσουμε μια παγκόσμια πανδημία, η αλλαγή των μαλλιών μας είναι ένας από τους πιο προτιμώμενους τρόπους για να ξεφύγουμε από το παλιό και να αγκαλιάσουμε το νέο. Το 2020 ήταν μια χρονιά-ρεκόρ όσον αφορά τα επίπεδα άγχους μας, και γι 'αυτό κοιτάζουμε το 2021 με...προσεκτική αισιοδοξία.

Δες και αυτό: Αsh blonde: Δοκίμασε στα μαλλιά σου τη σταχτί απόχρωση που είναι το μεγαλυτερο trend του χειμώνα

Εάν έχεις διάθεση για μια αλλαγή αλλά δεν είσαι σίγουρη για το από πού να ξεκινήσεις, μην ανησυχείς - δύο κορυφαίες επαγγελματίες του είδους, η Aura Frideman και η Tracey Cunningham, μοιράζονται τις προβλέψεις τους για τις πιο καυτές τάσεις μαλλιών για το 2021.

Butter Lemon Ξανθό


Η Aura Friedman λέει: «Για τις ξανθιές, νομίζω ότι οι πιο δημοφιλείς αποχρώσεις θα έχουν πλούσιες αποχρώσεις βουτύρου, σιταριού, λεμονιού και τζίντζερ, σχεδόν ξανθό φραουλί, αποχρώσεις που προσθέτουν ζεστασιά».

Χρυσό Ξανθό

Η Tracey Cunningham λέει πως «Η πιο δημοφιλής απόχρωση που θα έρθει το φθινόπωρο θα είναι το χρυσό ξανθό».

Σοκολατί

Πλούσιο χάλκινο και κανελί

«Νομίζω ότι το πλούσιο πορτοκάλι, το χάλκινο και το κανελί θα γίνουν όλο και πιο δημοφιλή".

Δραματικό κόκκινο

Το ροζ είναι το νέο ξανθό

«Τα χρωματιστά μαλλιά εξακολουθούν να είναι μια δημοφιλής επιλογή και θεωρώ ότι το ροζ είναι η απόχρωση που ζητείται πιο συχνά. Το ροζ είναι σχεδόν το νέο ξανθό, επειδή υπάρχουν τόσες πολλές διαφορετικές αποχρώσεις που καθιστούν εύκολο το να βρεθεί ένα που κολακεύει κάθε τόνο του δέρματος".

Ροδακινί

"Τα πειραματικά χρώματα μαλλιών δεν είναι τόσο δημοφιλή όσο κάποτε. Ωστόσο, όταν οι πελάτισσες θέλουν να ακολουθήσουν αυτή τη διαδρομή, μερικές φορές επιλέγουν ροδακινί".