5 κουρέματα που μπορούν να σε κάνουν να φαίνεσαι ψηλότερη

22.11.2020
5 κουρέματα που μπορούν να σε κάνουν να φαίνεσαι ψηλότερη
Ακριβώς όπως τα ρούχα και τα παπούτσια που μπορούν να δώσουν πόντους στο ανάστημά μας, έτσι και ένα κούρεμα μπορεί να μας «κάνει» ψηλότερες. Ωστόσο, η εύρεση ενός κατάλληλου κουρέματος για τα χαρακτηριστικά μας, το ύψος, το προσωπικό στυλ και τον τύπο των μαλλιών μας δεν είναι πάντα μια εύκολη υπόθεση, ειδικά για τις petite γυναίκες. Παρακάτω μπορείς να δεις ορισμένα στυλ κουρέματος που θα μπορούσαν να σου δώσουν μια καινούργια εμφάνιση και να σε κάνουν να φαίνεσαι ψηλότερη χωρίς να απαιτούν πάρα πολλές δραστικές αλλαγές. Δες και αυτό: Τα κουρέματα που κάνουν το πρόσωπο να φαίνεται πιο λεπτό

Bob

Το bob ήταν ένα σταθερό trend για αρκετό καιρό και παραμένει εξαιρετικά δημοφιλές. Το κούρεμα δεν είναι τίποτε άλλο από ένα κόψιμο των μαλλιών πάνω από τους ώμους και είναι πιο κοντό στον αυχένα του λαιμού και μακρύτερο μπροστά στο μέτωπο. Κάνει τα χαρακτηριστικά πιο απαλά, οπότε είναι ιδανικό για γυναίκες με τετράγωνο πρόσωπο.

Pixie

Τα κορίτσια μπορούν να κάνουν το κούρεμα pixie με αφέλειες και μερικά layers ή στο πλάι με επιπλέον όγκο. Αυτό το στυλ είναι ιδανικό για κοντές γυναίκες με σκληρά ή επιμήκη χαρακτηριστικά, καθώς αφήνει το λαιμό ανοιχτό και μπορεί να τις βοηθήσει να φαίνονται ψηλότερες και πιο κλασάτες.

Μidi

Εάν δεν είσαι λάτρης των πολύ κοντών μαλλιών, μπορείς να κάνεις ένα κούρεμα μεσαίου μήκους. Αυτό το στυλ αγγίζει μόλις τους ώμους σου και θα κάνει τον κορμό σου να φαίνεται πιο μακρύς. Επιπλέον, είναι αρκετά μακρύ για να μπορέσεις να κάνεις μόνη σου κάποια «παιχνίδια» με τα μαλλιά σου.

Bob καρέ

Το carre είναι ένας τύπος κοπής bob που διακρίνεται από φράντζες και ελαφριά κύματα. Αυτή η εμφάνιση, εκτός από το ότι θα αναδείξει τη σιλουέτα σου, σε κάνει να φαίνεσαι ψηλότερη. Προσθέτει επίσης κομψότητα στην εμφάνισή σου. Παρεμπιπτόντως, είναι μια από τις πιο δημοφιλείς τάσεις του 2020.

Γκαρσόν

Το χτένισμα γκαρσόν είναι ένα all-time classic που έχει αναβιώσει ως τρεντ αυτές τις μέρες. Αυτή η εμφάνιση καλύπτει ελαφρώς τα αυτιά και εκθέτει πλήρως τον αυχένα του λαιμού προσθέτοντας όγκο στην κορυφή του κεφαλιού. Μπορεί να σε κάνει να φαίνεσαι ψηλότερη καθώς επίσης να σου δώσει μια εντυπωσιακή και ξέγνοιαστη εμφάνιση.