Τα 5 τοπ χτενίσματα του χειμώνα

26.09.2020
Τα 5 τοπ χτενίσματα του χειμώνα
Ξέχνα όλα όσα σου έχουν πει: Ο χειμώνας είναι ο καλύτερος χρόνος για να παίξεις με τα μαλλιά σου. Σοβαρά, ο ψυχρότερος καιρός σημαίνει ότι δεν χρειάζεται καθόλου να ανησυχείς για τις ιδρωμένες τούφες σου που κολλάνε στο πίσω μέρος του λαιμού σου. Και μπορείς επίσης να τα κρύψεις κάτω από μια κουκούλα ή ένα σκουφάκι αν δοκιμάσεις τελικά κάποιο νέο κούρεμα και τελικά δεν σου αρέσει. Παρακάτω μπορείς να δεις μερικά από τα πιο όμορφα χειμερινά χτενίσματα της χρονιάς. Προετοιμάσου να δεις αυτά τα look σε όλο το Insta.

Χτένισμα με αλογοουρά

Και δεν μιλάμε για μια οποιαδήποτε αλογοουρά. Ξέχνα τα συνηθισμένα και κάνε την κοτσίδα να γυρνάει προς τα έξω. Για να μεταφέρεις αυτήν τη χαριτωμένη ρετρό ατμόσφαιρα, θα πρέπει να αφήσεις μερικές τούφες να πέσουν μπροστά στο πρόσωπό σου και να γυρίσεις απαλά τις άκρες σου με ένα φλατ σίδερο. Απλά μην ξεχάσεις να εφαρμόσεις το προστατευτικό θερμότητας.

Το χτένισμα Bobby-Pin

Ψάχνεις για ένα χειμερινό χτένισμα που φαίνεται πολύ πιο περίπλοκο από ό, τι είναι πραγματικά; Χώρισε τα μαλλιά σου στο πλάι, πέρνα τις άκρες με ένα σίδερο για μπούκλες και κράτα πίσω από το αυτί σου τη μία πλευρά με μερικά λαμπερά τσιμπιδάκια. Σε 10 λεπτά θα έχεις αυτό το παιχνιδιάρικο look που θα κλέψει τις εντυπώσεις.

Κούρεμα Lob της Olivia Culpo

Και τώρα μπορείς να αναφωνήσεις ουάου! Επειδή έχεις κοντά μαλλιά δεν σημαίνει ότι δεν μπορείς να αλλάξεις την εμφάνισή σου. Φρέσκαρε το χειμωνιάτικο χτένισμα σου αναδημιουργώντας το μοντέρνο Lob της Olivia Culpo. (To κούρεμα Lob ουσιαστικά προέρχεται απο το Bob που σημαίνει καρέ. Βέβαια όταν το καρέ είναι πιο μακρύ από το κανονικό ονομάζεται Long bob, άρα και Lob! Το μάκρος του είναι στο ύψος του ώμου). Ανασήκωσε τα άκρα των μαλλιών σου με ένα σίδερο για μπούκλες και, στη συνέχεια, δημιούργησε το εφέ της φράντζας σπρώχνοντας τα μαλλιά σου βαθιά στο αριστερό μέρος πάνω από το μέτωπό σου, στερεώνοντάς τα με ένα bobby pin ή δύο.

Μια ιδέα για κυματιστά μαλλιά

Σε περίπτωση που αναρωτιέσαι, ναι, μπορείς να έχεις κυματιστά μαλλιά (σαν να βγήκες από τη θάλασσα) το χειμώνα. Η εν λόγω εμφάνιση είναι πολύ χαριτωμένη, λειτουργεί σε οποιοδήποτε μήκος μαλλιών και είναι πολύ εύκολο να γίνει. Ψέκασε με λίγο σπρέι ελαφριάς υφής και δημιούργησε σφιχτές μπούκλες με σίδερο. Στη συνέχεια, πέρνα τα δάχτυλά σου μέσα από αυτές. Το αποτέλεσμα; Σούπερ ογκώδη κυματιστά μαλλιά!

Η κομψή αλογοουρά

Ξέχνα το ανακατεμένο bun αυτό το χειμώνα γιατί η μόδα προστάζει τα ψηλά πόνυ. Σκέψου την Ariana Grande. Για να αποφύγεις τις τούφες που πετάνε, χρησιμοποίησε ένα μη αφρώδες τζελ που θα στις κρατήσει και θα κάνει τα μαλλιά σου να δείχνουν λαμπερά.