Τα καλύτερα χτενίσματα για λεπτά μαλλιά

20.09.2020
Τα καλύτερα χτενίσματα για λεπτά μαλλιά
Η celebrity hairstylist Monaè Everett μοιράζεται τα μυστικά του styling για λεπτά μαλλιά

Αν γεννήθηκες με φυσικά λεπτά μαλλιά δεν είσαι αναγκασμένη να ζεις με αυτά για όλη σου τη ζωή. Με το σωστό χτένισμα, κανείς δεν θα μπορεί να καταλάβει το "ελάττωμα" αυτό. "Ο όρος 'λεπτά΄όταν μιλάμε για μαλλιά χρησιμοποιείται γενικά για να περιγράψει την πυκνότητα της ποσότητας των μαλλιών στο τριχωτό της κεφαλής", λέει η διάσημη κομμώτρια Monaè Everett.

Δες και αυτό: Όλα όσα πρέπει να ξέρεις για τη θεραπεία μαλλιών με κερατίνη

Αν χρειάζεσαι βοήθεια για να μάθεις τι λειτουργεί καλύτερα με τα λεπτά σου μαλλιά, η Everett μοιράζεται τα δικά της αγαπημένα στυλ για το συγκεκριμένο τύπο μαλλιών.

Κοντός όγκος

"Ένα υπέροχο χτένισμα για λεπτά και ίσια μαλλιά είναι το pixie cut", λέει η Everett. "Προτίμησε πιο κοντά κουρέματα και layers που σε βοηθούν να δημιουργήσεις όγκο".

Layers

Τα layers είναι ένας σίγουρος τρόπος να δημιουργήσεις την αίσθηση του όγκου.

Αφέλειες

Η Everett αγαπάει τις αφέλειες στα λεπτά μαλλιά, αν έχεις "αρκετά μαλλιά για να τα διαθέσεις". "Εάν έχεις λεπτά μαλλιά ή δεν έχεις πυκνότητα σε όλο το τριχωτό της κεφαλής, οι αφέλειες μπορεί να είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να πλαισιώσεις το πρόσωπό σου. Μερικές φορές τα λεπτά μαλλιά είναι ιδιαίτερα αραιά γύρω από τη γραμμή των μαλλιών και τις άνω γωνίες του κεφαλιού. Σε αυτές τις περιπτώσεις, οι αφέλειες δεν συνιστώνται επειδή κάνον αυτήν τη λεπτότητα πιο αισθητή", λέει η ίδια.

Πυκνές μπούκλες

got ten star credit, my pictures don’t need no editin

A post shared by ALANNA (@alannaarrington) on Dec 11, 2019 at 10:57pm PST

"Γενικά, όσο πιο σγουρά είναι τα μαλλιά, τόσο πιο εύθραυστα είναι. Έχω πολλούς πελάτες των οποίων τα μαλλιά είναι ωραία και σγουρά. Για αυτόν τον τύπο μαλλιών, συνιστώ να κρατήσεις το μήκος των μαλλιών πάνω από τον ώμο "για να επιτρέπεται περισσότερος όγκος", λέει η Everett.