Αυτό είναι τo πιο δημοφιλές χτένισμα για το καλοκαίρι

11.08.2020
Αυτό είναι τo πιο δημοφιλές χτένισμα για το καλοκαίρι
Ακόμα και αν την περίοδο της καραντίνας υιοθέτησες ένα look που σε βόλεψε και σκέπτεσαι να το κρατήσεις τουλάχιστον μέχρι να μπει ο χειμώνας, σίγουρα θα σου άρεσε να πειραματιστείς με τις νέες τάσεις των μαλλιών. Τα νέα είναι καλά γιατί δεν χρειάζεται να ψάξεις πολύ καθώς υπάρχει ένα νέο στυλ που σίγουρα έχει ενδιαφέρον.

Μια νέα μορφή του κλασικού bob έχει γίνει το πιο trendy κούρεμα, ακούει στο όνομα French bob και είναι πρώτο στις αναζητήσεις στο Google.

Περισσότερο κοντό από τον μέσο όρο του bob, αυτό το κομψό γαλλικό κούρεμα φαίνεται ότι έχει ζήτηση από τις πελάτισες των κομμωτηρίων.

Ο Adam Reed της L'Oréal Professionnel είπε στο Stylist: «Από τότε που άνοιξε ξανά το κομμωτήριο μου, έχω ήδη μερικές πελάτισες που ζητούν το γαλλικό bob ή κάτι σαν αυτό».

«Ήθελαν να κάνουν ένα καινούργιο κούρεμα μετά το lockdown και το λάτρεψαν. Έκανα σε μια πελάτισα αυτό το κόψιμο σε λαμπερά ροζ μαλλιά και λειτούργησε απίστευτα» είπε.

Παρά το ότι το κούρεμα φαίνεται φρέσκο ​​μέσα στο 2020, έχει μια πλούσια ιστορία από πίσω καθώς ήταν ιδιαίτερα δημοφιλές τη δεκαετία του 1920 και του '30. «Μου θυμίζει τη Louise Brooks καθώς έχει το στυλ αυτής της αισθησιακής τζαζ τραγουδίστριας. Είναι κομψό και δίνει ένα παιχνιδιάρικο στυλ», λέει ο Reed.

Το συγκεκριμένο κούρεμα έχει κάτι από vintage είναι ελαφρώς πιο κοντό από το κλασικό bob στο μήκος του ώμου και μπορείς να το έχεις είτε λείο και ίσιο είτε με έναν απλό, ανακατεμένο τρόπο.

«Έχει ένα αυστηρό και καθαρό κόψιμο και το σημείο του bob πρέπει να φτάνει στη γωνία του στόματος», εξηγεί ο Reed.