4 ιδανικά χτενίσματα για την ώρα της γυμναστικής σου

11.06.2020
4 ιδανικά χτενίσματα για την ώρα της γυμναστικής σου
Θέλεις να πας για προπόνηση, αλλά, επίσης, δεν θέλεις τα μαλλιά σου να καταλήξουν να γίνουν ένα ιδρωμένο χάος; Η αλήθεια είναι ότι δεν έχουν όλες οι γυναίκες τον χρόνο να λούζουν, να στεγνώνουν και να χτενίζουν τα μαλλιά τους μετά από μια προπόνηση, γι 'αυτό και η εύρεση ευέλικτων χτενισμάτων είναι σημαντική. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να τα ψεκάσεις με ένα dry shampoo και είσαι έτοιμη.

Η hair και makeup stylist από το Manhattan, η Αnita Sun συνιστά μέσω του womenshealthmag να αποφεύγεις τη χρήση βαρέων προϊόντων styling, να κάνεις εξαιρετικά περίπλοκα πράγματα ή να δένεις σφιχτά τα μαλλιά σου για την προπόνηση. Aυτά πιθανόν να τραβήξουν και να σπάσουν τα μαλλιά σου, όταν θα τα αφήσεις κάτω μετά την άσκηση. Καλύτερα να χρησιμοποιήσεις λαστιχάκια που έχουν επένδυση από βελούδο ή από βαμβάκι ή κορδέλες και μαντίλια, που θα απορροφήσουν κιόλας τον ιδρώτα και θα διατηρήσουν παράλληλα το χτένισμα σου καθόλη τη διαδικασία.

Εντάξει, λοιπόν το έχουμε; Αν θες να πάρεις ιδέες, μπορείς να δεις εδώ τα 4 καλύτερα χτενίσματα προπόνησης για να τα κάνεις την επόμενη φορά που θα πας στο γυμναστήριο ή στο γήπεδο.

Κάνε μία απλή αλογοουρά

Ότι πιο κλασικό και καλό. Μάζεψε τα μαλλιά σου πίσω σε ένα απλό χαμηλό πόνυ και στερέωσε τά με ένα απαλό μεταξένιο ή υφασμάτινο ή βελούδινο λαστιχάκι – που δεν θα αφήσει κανένα σημάδι από το πιάσιμο και δεν θα σπάσει τις τρίχες σου.

Κάνε ένα bubble κότσο

Για μια εξαιρετικά χαριτωμένη πινελιά σε ένα κλασικό up-do, πιάσε ένα μάτσο λαστιχάκια και δέσε τα σε όλο το μήκος της αλοογουράς σου. Στη συνέχεια, τράβηξε τα μαλλιά ανάμεσα από τα λαστιχάκια για να τους δώσεις την εμφάνιση του «bubbly».

Οι όμορφες κορδέλες ή τα μαντήλια είναι must

Αν θέλεις να κάνεις διαφορετική οποιαδήποτε από τις προπονήσεις σου, απλώς πρόσθεσε μια όμορφη κορδέλα ή ένα μαντήλι στο κεφάλι σου. Η Sun προτείνει αξεσουάρ που σπρώχνουν τα μαλλιά σου πίσω, ειδικά αν είσαι το είδος του ατόμου που του αρέσει το free-style ανέμελο look μετά την άσκηση.

Δοκίμασε τον topknot κότσο (κουλούρι)

Αν απεχθάνεσαι να έχεις έστω και λίγες τρίχες στο πρόσωπό σου την ώρα που κάνεις γυμναστική, αυτό το topknot στυλ είναι ιδανικό για εσένα. Γύρνα το κεφάλι σου ανάποδα και μάζεψε όλη τη χαίτη σου στο πάνω μέρος του κεφαλιού σου. Στη συνέχεια, περίστρεψέ τα όλα σε κύκλο μέχρι να έχεις ένα κουλούρι σαν ρολό κανέλας που κάθεται στο κεφάλι σου. Χρησιμοποίησε μια κορδέλα ή ένα φαρδύ μαλάκο λάστιχο από μετάξι και τελείωσες!