Το TikTok βίντεο που μας μαθάινει πώς να μπούκλες χωρίς θερμότητα

19.05.2020
Το TikTok βίντεο που μας μαθάινει πώς να μπούκλες χωρίς θερμότητα
Δες το βίντεο που έγινε viral χάρη στο εντυπωσιακό αποτέλεσμα!

Το TikTok είναι η social media πλατφόρμα που έχει απογειωθεί σε δημοφιλία τους τελευταίους μήνες, με εκατομμύρια ανθρώπους να δημιουργούν βίντεο κάθε είδους. Εκτός όμως από challenges, χορευτικά και αστεία, η πλατφόρμα είναι γεμάτη και με πολύ χρήσιμα tips ομορφιάς, και σήμερα θα μοιραστούμε το βίντεο που δείχνει τον πιο ευφάνταστο τρόπο να κάνουμε μπούκλες χωρίς ψαλίδι και θερμότητα, απλά χρησιμοποιώντας τη ζώνη από το μπουρνούζι μας.

Δες και αυτό: Τι να κάνεις αν τα μαλλιά σου δεν μακραίνουν με τίποτα

Στο βίντεο, μια κοπέλα παίρνει τη ζώνη από το μπουρνούζι της και την ακουμπά στο κεφάλι της σαν hairband. Στη συνέχεια, τη χρησιμοποιεί για να κάνει ένα είδος γαλλικής πλεξούδας σε κάθε πλευρά του κεφαλιού της. Έπειτα, πέφτει για ύπνο. Το πρωί, ξεκινά να ξετυλίγει την πλεξούδα για να αποκαλύψει τις μπούκλες της, και το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό.

Αυτό το είδες; Οι λόγοι για τους οποίους δεν πρέπει να κοιμάσαι με βρεγμένα μαλλιά

Πριν το δοκιμάσεις, έχε υπόψη σου ότι τέτοιου είδους τεχνικές συνήθως λειτουργούν μόνο σε πολύ ίσια και λεία μαλλιά που δεν έχουν την τάση να φριζάρουν. Εάν το τολμήσεις, μόλις ξετυλίξεις τις πλεξούδες εφάρμοσε ένα ενυδατικό λαδάκι από τα μήκη μέχρι τις άκρες.

@bacardibri123

This is cringeworthy but 10/10 would recommend ##fyp ##foryou ##DecadesofHair ##coronavirus

♬ Buttercup - Jack Stauber