Τέλεια μαλλάκια με το μυστικό της Σέριλ Κόουλ

23.05.2011
Θέλεις τέλεια μαλλάκια αλλά δεν ξέρεις πώς θα τα πετύχεις; Η Σέριλ Κοουλ σου αποκαλύπτει πώς θα πετύχεις την γυαλισμένη αλογοουρά, τον όγκο ψηλά και όλα τα φτάνω για να εντυπωσιάσεις χωρίς προηγούμενο!

Θέλεις τέλεια μαλλάκια αλλά δεν ξέρεις πώς θα τα πετύχεις; Η Σέριλ Κοουλ σου αποκαλύπτει πώς θα πετύχεις την γυαλισμένη αλογοουρά, τον όγκο ψηλά και όλα τα φτάνω για να εντυπωσιάσεις χωρίς προηγούμενο!

Η γυαλισμένη αλογοουρά: πρόκειται για ένα τρεντ που δεν είναι καινούργια ανακάλυψη αλλά αντίθετα είδαμε παντού: στο κόκκινο χαλί, στις πασαρέλες και στο δρόμο!

Λίγα λόγια για την ψηλή αλογοουρά: Από τη δασκάλα στο δημοτικό μέχρι τη Σέριλ Κόουλ στο φεστιβάλ Καννών στο κόκκινο χαλί, η αλογοουρά είναι ένα διακριτικό χτένισμα που αφήνει το πρόσωπο σου να φανεί και να εντυπωσιάσει!

Πώς θα το πετύχεις: καταρχήν για να πετύχεις μια τέλεια γυαλισμένη αλογοουρά πρέπει το μαλλάκι σου να έχει κάποιο συγκεκριμένο μήκος για να μπορείς να σχηματίσεις την αλογοουρά. Η ψηλή γυαλισμένη αλογοουρά είναι ένα πολύ διακριτικό αλλά και posh χτένισμα ειδικά σχεδιασμένο για τις πιο επίσημες εμφανίσεις σου αλλά και για τη δουλειά αφού κρατάει τα μαλλάκια σου μακριά από το πρόσωπο σου ενώ σου χαρίζει πόντους στιλ!

Πιο συγκεκριμένα: ίσωσε το μαλλάκι σου έτσι ώστε να μπορείς αν δημιουργήσεις ην τέλεια αλογοουρά και "φυλάκισε" το αποτέλεσμα με τη λακ της Σέριλ την Elnett της L'oreal που όπως δηλώνει: "Κανένα προϊόν δε κρατάει τα μαλλιά μου σαν αυτό"! Φτιάξε την αλογοουρά από την κορυφή του κεφαλιού σου αφού πρώτα έχεις "φυλακίσει" το ίσιωμα! Έτσι όχι μόνο θα διατηρήσεις τέλεια το αποτέλεσμα αλλά θα βοηθήσεις την αλογοουρά σου να διατηρήσει τη γυαλάδα της!

Ο Όγκος να είναι ψηλά: ο όγκος στο επάνω μέρος του κεφαλιού είναι το μυστικό της Σέριλ! Ένα από τα πιο classy και διαχρονικά χτενίσματα, ο όγκος στο επάνω μέρος του κεφαλιού δίνει στιλ και χάρη στο χτένισμα σου αρκεί να έχεις πρώτα σταθεροποιήσει το αποτέλεσμα με την αγαπημένη λακ της Σέριλ που "κρατάει" μέχρι και την τελευταία τριχούλα: η Elnett της L’oreal!

Όγκος και αλογοουρά γίνεται; Μα φυσικά! Δώσε όγκο στο μπροστινό μέρος των μαλλιών σου αλά Σέριλ και πιάσε τα υπόλοιπα σε αλογοουρά συνδυάζοντας δύο σούπερ λουκ και όλα τα φλας θα είναι στραμμένα επάνω σου!

Από την Ελένη Αναστασάκη