Τα πιο σούπερ χτενίσματα του καλοκαιριού

30.05.2011
Το καλοκαιράκι έφτασε και εσύ δεν ξέρεις τι θα κάνεις με την κόμη σου; Πιασμένα ή ανάλαφρα στους ώμους , ίσια ή σγουρά όποιο στιλ και αν διαλέξεις το θέμα είναι να νιώθεις σέξι και αέρινη, γιατί όπως και να έχει είναι καλοκαίρι! Διάβασε παρακάτω ποια είναι τα χτενίσματα που θα σε συγκλονίσουν το καλοκαιράκι!

Το καλοκαιράκι έφτασε και εσύ δεν ξέρεις τι θα κάνεις με την κόμη σου; Πιασμένα ή ανάλαφρα στους ώμους , ίσια ή σγουρά όποιο στιλ και αν διαλέξεις το θέμα είναι να νιώθεις σέξι και αέρινη, γιατί όπως και να έχει είναι καλοκαίρι! Διάβασε παρακάτω ποια είναι τα χτενίσματα που θα σε συγκλονίσουν το καλοκαιράκι!

Η γυαλισμένη χαμηλή αλογοουρά: την είδαμε στις κολεξιόν της Chanel και μας ενθουσίασε! Πρόκειται για ένα πολύ εύκολο και γρήγορο χτένισμα που το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι να βάλεις λίγο αφρό στις ρίζες σου και να τραβήξεις τα μαλλιά σου προς τα πίσω και κάτω σε μια χαμηλή αλογοουρά αφού πρώτα έχεις περάσει τα μαλλάκια σου από το ..σίδερο! Ίσιωσε τέλεια και πιάσε σε χαμηλή αλογοουρά και είσαι έτοιμη!

Μισή-μισή αλογοουρά: ένα ακόμη τρεντ που θα σε συγκλονίσει αυτό το καλοκαίρι δεν είναι άλλο από τη 'μισή' αλογοουρά! Εδώ δεν έχεις παρά να πιάσεις τα μαλλιά από το επάνω μέρος του κεφαλιού επάνω και να αφήσεις τα υπόλοιπα να πέφτουν ανάλαφρα στους ώμους.

Βρεγμένη αλογοουρά: το wet look επιστρέφει με τιμές και δόξες και έτσι επηρεάζει και την αλογοουρά σου. Στην ανοιξιάτικη κολεξιόν του οίκου Lanvin είδαμε λοιπόν την βρεγμένη αλογοουρά να θριαμβεύει αφού είναι και σέξι και πολύ natural. Για να πετύχεις το λουκ δεν έχεις παρά να πιάσεις τα μαλλάκια σου σε χαμηλή αλογοουρά και να ψεκάσεις με λίγο νεράκι κγια να δώσεις wet στιλ στην αλογοουρά σου. Το ζελέ είναι με το μέρος σου και ενισχύει το λουκ.

Άσε τα μαλλάκια σου ανακατεμένα: σίγουρα κάτι ήξερε η Donna Karan που λάνσαρε στις κολεξιόν τις το messy look! Πιάσε τα μαλλιά σου σε χαμηλή αλογοουρά ή κότσο και άφησε τα μπροστινά τσουλούφια ανέμελα να πλαισιώνουν το προσωπάκι σου! Στερέωσε με τσιμπιδάκι ή κοκαλάκι και φρόντισε να αφήσεις τα μπροστινά τσουλούφια να πάρουν το δρόμο τους! Το λουκ αυτό σε συντροφεύει από το πρωί στο γραφείο μέχρι το ποτό αλλά και την παραλία και μαγνητίζει τα βλέμματα.

Χαλαρά και σέξι κύματα: οι ανάλαφρες μπούκλες ή αλλιώς τα χαλαρά κύματα είναι από τα απόλυτα στιλ του καλοκαιριού που θα σε κερδίσουν αφού θα λανσάρεις με επιτυχία το bohemian στιλ που θέλεις. Τα μαλλιά στεγνώνουν φυσικά χωρίς το θερμό αέρα από το πιστολάκι που όχι μόνο δεν καταστρέφουν την τρίχα σου αλλά σε βοηθούν να λανσάρεις τέλεια το λουκ! Ο αφρός μαλλιών είναι και πάλι το όπλο σου για να πετύχεις το λουκ και αφού λουστείς χώρισε τα μαλλιά σου σε 6 μέρη και στριφογύρισε τις τούφες. Στερέωσε με ένα κοκαλάκι και αφού περάσει λίγη ώρα άφησε τα μαλλάκια σου ελεύθερα .έτσι θα δημιουργήσεις τις πιο σούπερ ανάλαφρες μπούκλες του καλοκαιριού και θα τελειοποιήσιμες και θα σταθεροποιήσεις το αποτέλεσμα με τη βοήθεια του αφρού.

Κότσος για πάντα: ο κότσος είναι in και τον είδαμε να εντυπωσιάζει στις επιδείξεις του Oscar de La Renta και να κόβει την ανάσα! Πιάσε τα μαλλάκια σου σε ένα σφιχτό κότσο και γύρισε τα μαλλάκια σου ανάλογα με το αποτέλεσμα που θέλεις να πετύχεις. Σφιχτό, χαλαρός, ψηλός ή χαμηλός , με στολίδια ή απλός, περίτεχνο σινιόν ή αναμαλλιασμένος ο κότσος κερδίζει και φέτος το καλοκαίρι ακόμη και τις πιο δύσπιστες!

Από την Ελένη Αναστασάκη