Η Gigi Hadid έκανε το απόλυτο καλοκαιρινό μακιγιάζ με κρύσταλλα και κόκκινα χείλη

26.06.2022
Η Gigi Hadid έκανε το απόλυτο καλοκαιρινό μακιγιάζ με κρύσταλλα και κόκκινα χείλη
Το μοντέλο κάνει μια πρωτοποριακή πρόταση ιδανική για πάρτυ και φεστιβάλ

Μετά τη Vanessa Hudgens και την Andie MacDowell, το super model Gigi Hadid τόλμησε το απόλυτο μακιγιάζ του καλοκαιριού: τα «face gems», τα κοσμήματα για το πρόσωπο σε πέρλες ή στρας, που εντοπίστηκαν στην πασαρέλα του Dior Cruise 2022 και στο Φεστιβάλ Coachella. Αυτά τα μικρά λαμπερά κρύσταλλα δίνουν στο μακιγιάζ μια ονειρική και boho-chic διάθεση.

Η νέα τάση στο μακιγιάζ: Βάλε χρώμα κάτω από τα μάτια σου

Τα στρας, τα κρύσταλλα και οι πέρλες, αυτό το καλοκαίρι γίνονται πρωταγωνιστές του μακιγιάζ. Ακόμη και η Gigi Hadid γοητεύτηκε από αυτό το μακιγιάζ ματιών το οποίο είχε αποχρώσεις κόκκινου, ροζ και λευκού μαργαριταριού.

Φτιαγμένο από τον make-up artist Patrick Ta, το μακιγιάζ του μοντέλου είναι μια ωδή στη λάμψη: Οι πέρλες εφαρμόζονται στην εσωτερική γωνία του ματιού για να ανέβουν προς την πτυχή του βλεφάρου, δημιουργώντας ένα είδος καμάρας που δίνει στο μάτι μια αιθέρια διάθεση.

Στη βάση του μακιγιάζ ματιών, μια ελαφρώς περλέ ροζ σκιά ματιών και ψεύτικες βλεφαρίδες είναι αρμονικά τοποθετημένες μόνο στο τελευταίο μέρος του ματιού. Τέλος, τα φρύδια έμειναν φυσικά, χτενισμένα προς τα πάνω. Το δέρμα φαίνεται λαμπερό χάρη στην τεχνική «glazed skin», μια τάση που συνδυάζει περιποίηση δέρματος και μακιγιάζ για να δώσει στην επιδερμίδα λαμπερή όψη. Τα ζυγωματικά τονίζονται με ένα sun kissed ρουζ εφέ. Τέλος, στα χείλη τοποθετήθηκε έντονο κόκκινο ματ κραγιόν.