Πώς να κάνεις τη μύτη σου να δείχνει πιο λεπτή σε λιγότερο από 1 λεπτό

27.11.2021
Πώς να κάνεις τη μύτη σου να δείχνει πιο λεπτή σε λιγότερο από 1 λεπτό
Με τη δύναμη του μακιγιάζ

Το μακιγιάζ μπορεί να γίνει ένα αρκετά σύνθετο κεφάλαιο, αλλά με τα κατάλληλα κόλπα μπορούμε να διευκολυνθούμε αρκετά. Με τη συνεχώς αυξανόμενη διάδοση των social media, κυκλοφόρησαν αμέτρητα βίντεο με κόλπα για το μακιγιάζ, και ένα από τα πιο δημοφιλή, είναι αυτό που έχει να κάνει με τη μύτη - πιο συγκεκριμένα, πώς μπορείς να την κάνεις να φαίνεται πιο λεπτή.

Οι τάσεις μακιγιάζ που θα κυριαρχήσουν το χειμώνα του 2021

Ένας από αυτούς τους τρόπους είναι το contouring, ή αλλιώς οι φωτοσκιάσεις, το οποίο επιτυγχάνεται με προϊόντα όπως sticks, μολύβια ή πούδρα σε μία απόχρωση πιο σκούρα από την επιδερμίδα, και ένα εργαλείο για blending, όπως ένα πινέλο ή ένα σφουγγαράκι.

Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να τραβήξεις δύο κάθετες γραμμές δεξιά και αριστερά στη ράχη της μύτης και στη συνέχεια να κάνεις πολύ καλό blending με ένα πινέλο. Για ένα ακόμη πιο λεπτό αποτέλεσμα, τράβηξε μια μικρή γραμμή στο κάτω μέρος της μύτης και στη συνέχεια κάντην την πολύ καλό blending. Εναλλακτικά, με ένα λευκό μολύβι ματιών, μπορείς να τραβήξεις μία μικρή κάθετη γραμμή πάνω στο κόκκαλο της μύτης σου και μία μικρότερη οριζόντια στο κάτω μέρος της.

Δες το βίντεο: